Значи вака има една другарка која машкте постојано се околу неа...кој го посака тој го добивва...а на мене машките не и ни пишуваат не ме ни поздравуваат...а ја сум даааааааааааааааалеку поубава од неа па кажете што да направам....осамено се чуствувам..
Ама ти знаеш ли дека машките се плашат да и пријдат на онаа што навистина им се допаѓа затоа што се плашат од одбивање
Биди тоа што си, љуби,твори сакај како да ти е последна шанса во животот. Гледај на него низ призмата на љубовта а тагата створи ја да биде минорна!!!! Само така ќе доживееш љубовна нирвана и машки погледи. Спојлер Те лажам. ДојЌи ти требат.
milenna.torres напиша: ова ми се случи денесс....во школо сите ме зафркаваа за мојата симпа и во тај момент тој влага во училницата за да донесе неш и сите почнаа да викаат а јас се пикнав под столот и да ме нема и сеа ни јадам ни пијам
ООООООООООООО СРЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Па тоа не е можно,ти поубава од другарка ти а сите машки по неа трчаат пу како не им е срам
Не е толку битно дали си поубава или не од неа (барем според мене) туку е побитно како се однесуваш кога се тие (машките) во твоја близина........а тоа што викаш дека си поубава треба да ти биди само адут плус што ќе го користиш против нив (машките)
не е само мислењето на мајками...таа е како ружна лети целата е со брунки... но мене ми имаат ногу речено дека сум поубава од неа..но незнам зошто трчаат по неа...дали затоа што бута чоrапи у прслукот или затоа што таа им се "бута"
^ А да пробаш малку ти да бидеш покомуникативна прва да им кажеш здраво на машките да започнеш некоја разговор Си пробала некогаш така баш ме интересира
Ете ти го одговорот... прави се што прави другаркати, + тоа што си поубава и веќе нема никој неа да ја погледне, ке има глутница машки околу тебе
сум пробала се сум пробала а тие само чао чао и толку а со неа се гушнат се бацат.....и таа доколку засфиѓа некој нема ни ден да помине веке се во врска
душичке, не е се во надворешната убавина кој не е надвор убав(во случајов ти) можеби внатре си поубава од неа биди покомуникативна, кажи некоја шега-не се срами и не се криј под столче кога ке го видиш сипатијата, поразговарај со него , и не се срами-и не се грижи имаш само 15 години , цел живот е пред тебе, ако не е тој ке биде некој друг
Можеби не е до изгледот? Девојката е убава да ама ако има лош карактер тогаш е многу одбивна , или пак стилот кој го носи , има оние кој се цели покриени со црно и пирсови , тие можеби се поубави од некоја без такви работи ама пак се одбивни поради тоа .... Само не ми е јасно како ако си поубава од другарка ти , тебе не ти прават муабет а нејзе секад? Од кај знаеш можеби си премногу згодна и се плашат машките дека не се достојни за да го губиш времето со нив ........ Треба малце детаљи , неможе само поубава сум од другарка ми и пак не ме сакаат .... има 100 други работи кој важат тука и кој имаат некакво значење