Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да му го привлечам вниманието?

Дискусија во 'Сингл' започната од Salt90, 13 март 2011.

1. Vaga03

Vaga03 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    4
    ауу фала навистина ми помогнавте колку толку! :D :D :D :inlove:

На Kasandra123 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. anabela931

anabela931 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    41
    Само го игнорирај, ке го боли да те гледа како не се замараш со него :D

3. Brineta22

Brineta22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Значи вака...Уште пред 3 месеци се запознав со еден дечко преку другарка,тогаш ми се засвиѓа ама и двајцата бевме со врски така да не се надевав многу.И после некое време конечно и двајцата раскинавме и сега сме сингл. И цело време муабети на чат ова она правевме ама не ми беше тоа поентата,сакав да го видам да видам каков е како размислува,мн ми се свиѓаше типов и конечно ме покани кај него дома и отидов. Срамежлив е по природа ама муабети идеа совршено дека го опуштив малце и ништо не направив со него нејкев уште првиот пат да испадне така прво сакав да си правам муабет со него онака спонтано, вечерта беше супер незнам он дали го очекуваше истото што и јас,пошто отупавев во тој поглед :lol: и после два дена му пишав да се видиме на филмче и пица и ја прифати понудата ама ми рече дека му дошле гости од странство и дека ќе ми пише кога ке си одат а јас утре си идам на одмор на 10 дена :( и како да му го привлечам вниманието? Дали да се видиме вечер или да оставам кога ќе се вратам од одмор? Бидејќи детево стварно ми се свиѓа...

4. Ruza.Ruzica

Ruza.Ruzica Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    24
    Епа срцка бе кажи му го тоа на него.Знаеш машките многу од знаци не се разбираат машки мозок е тоа треба да му нацрташ :lol: Фино лепо видете се, зборете за нешто повеќе да имате велиш имало хемија и од 2 страни епа што чекаш? ;) Кажи му дека би сакала да бидеш со него па кога ќе се вратиш од одмор ќе му објасниш во детали :$ :lol: Пуштај му вода за да не те заборави додека си на одмор а може и да се слушате кога си таму...позз

На ELIDavor му/ѝ се допаѓа ова.
  5. boki24

boki24 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Здраво девојки! Значи вака..се започна на зафрканција она ова со моите другарки, ама ете морам да признаам дека ми се свига! Заедно тренираме..на фејсбук си пишуваме на чет, знае да ставе чат пат и лајк (знам дека у живо е подобро), едншка излеговме заедно на пица, дури не имат оставено и заедно сами во сала :$ .. ама не знам што да правам понатаму бидејќи моите другарки ми велат дека и тој ме свигал мене, се забележувало, а јас во некои моменти чувствувам дека сме само другари..ќе ве молам да ми помогнете што да правам!! ее да заборавив ме има гушнато и тоа повеќе пати.. :)

6. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Боки24, гушкањето нема ама баш никаква врска :)
    За жал единствено што можеш да направиш е да почекаш уште малце за да видиш дали ќе се разгорат страстите(ако ги има секако) па тогаш ќе ти преостане само да направиш муабет. Додека не прашаш и не си кажеш што имаш не си на сигурно. :)

и, морам да надополнам.. Излезете неколку пати сами па неговото однесување би ти помогнало многу околу твојата мистерија дали станува збор за другарство или има по некоја искричка

На boki24 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. strawberry06

strawberry06 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    497
    Не се плаши да му пријдеш прва,да му пишеш. Машките сакаат самоуверени девојки. Ќе се изненадиш, но многу од нив се плашат да го направат првиот чекор. Носи повеќе црвено,црвено лабело/кармин. Таа боја буди одредени биолошки чувства да кажам кај машките. Користи ај лајнер за да го зголемиш визуелно очите, ако ти стои стави руменило,биди ведра,духовита,насмеана и се ќе биде во ред. Само напред! :D

На Tamatam и Justicija им се допаѓа ова.
  8. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.546
    Допаѓања:
    5.896
    Ух. Не знaм штo муaбет дa му пoчнaм. Зa кoјa темa. Сеуште не ги знaм интересите негoви.
    Ах, дa пишaм прoпaлo?

9. Shygirl3456

Shygirl3456 Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    11
    Jas pak imam eden drug problem so simpatija...Hahaha :D Znaci ima eden sto mi e preeubavv moze I najubav vo gradot postojano zjapa vo mene,jas sega ne znam dali me svigja ili sto vekje,ednas durii drugar mu go udri i toj se zavrte nakaj mene i se nasmevna...Jas inaku sum mnogu sramezliva i povlecena i toj mnogu mi se dopagja no ne znam kako da mu go pokazam toa.Koga toj gleda vo mene celata se blokiram ne znam sto da pravam,vo toj moment toa ne sum jas...Pred nekoj den mi ponudi na fb prijatelstvo.Ama ne mi stava like,jas ne znam sto da mislam vekje..Ve molam kazete sto mislitee vie...

10. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Девојко што чекаш... Доволно знаци ти дал, ја чека само твојата реакција. Прати што постира, песна, слика па стави лајк. Да не биде дека му ги лајкуваш старите слики, почекај нешто ново да постира. Потоа ако и тој ти стави лајк, заслиди го на Инстаграм(ако имате), разменете по некој лајк. Ако тогаш уште ти е незгодно да му пишуваш сигурна сум дека тој ќе пристапи. Среќно!

На Shygirl3456 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Shygirl3456

Shygirl3456 Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    11
    Da ali toj retko postira nesto na Facebook,a za instagram dobra ideja fala ti :*

На IM.TMKQ му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lady_021

Lady_021 Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2017
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    54
    znaci mn go svigam a toj kako da me ignoriraa mn se nerviramm pls pomognete kako da mu go privlecam vnimanieto poveke se imame videno samo 2patii

13. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    1.017
    Допаѓања:
    3.550
    Нема никаков почит кон тебе батали го.
    b31748df96334daf6bd029776e467950--city-quotes-famous-quotes.jpg

14. PogbaPol

PogbaPol Популарен член