Како да му кажам...

Discussion in 'Сингл' started by bad-cat8, Jun 4, 2011.

1. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

19 години така?
    ЕЕ мислам дека е време да се однесуваш како да имаш 19 а не 10 години (без навреда)
    Ако имаш негов број пиши му да одите на кафе или да се прошетате во парк, доколку енмаш побарај го на фб. Ако ни вака не може тогаш побарај го бројот од некој негов близок. Мислам дека само што ќе го напрвиш тоа работите ќе се сменат и тој сам ќе ги води работите натаму ме разбираш? И кола кога не пали подгурни ја и брм брм шиба како луда. хаха мала шала. поздрав и не се срами само си отежнувате еден на друг, опуштено и се ќе биде во ред.

Ana3567 and bobmarli like this.
  2. ccca

ccca Популарен член

прашај го да ти помогне со некој предмет за кој што знаеш дека го бива(ми звучи наједноставно).

при ракување држи му ја дланката подолго и гледај го во очи (подолго)
    ако е срамежлив ке му треба повеке време да свати...

3. bobmarli

bobmarli Активен член

Го најдов на ФБ, не дека не го знаев до сега де :D , ме прифати и одтогаш се немаме видено :(
    Ама ако, си имам трпение јас, ке си почекам само нека биде на добро :)

4. Simona Gomez

Simona Gomez Активен член

Ги разгледував темите и ја загледав оваа,токму како за мене(facepalm)(facepalm)
    Има едно момче кое ми се допаѓа,многу се дружиме,понекогаш денот го минуваме заедно+некои другарки и другари..
    :makeup::makeup::makeup:
    Детево изгледа знае дека ми се допаѓа ама не прави ништо,една другарка нешто му спомна за мене и тој кажал дека треба да бира меѓу мене и друго девојче,после ништо не се деси,изгледа другата ја одбрал:whew::whew:
    Ама секогаш кога ќе се видиме ме гушка,и пред некој ден ме праша како со љубовта,изгледа он знае дека ми се допаѓа и сеа сака да ме праи љубоморна,што да правам?
    Како да му кажам?Помош феминки:rock::rock:

5. pepeturka123

pepeturka123 Активен член

Хаха очигледно он тоа сака да го слушне тоа од тебе, но според мене не треба да си дозволиш да бидеш нечија резерва. Почни со него некои лав муабети ова она, види како ќе оди па со среќа..

RecklessGirl likes this.
  6. Lilik

Lilik Истакнат член

Samo se sobira sila I.pamet I se kazuva:D