Купуваш секси долен веш, бараш песниче некое секси, одиш кај дечко ти ја пушташ песната, почнуваш полека да се соблакаш и тарааам ете ти стриптиз. Не боли.
Немора толку да се оптоваруваш со штикли со незнам што, доволно е само секси долен веш да си купиш и кога ќе појдеш кај него, неочекувано стани од кревет, пушти ја NaNa Trey Songz (Dirty version) и почни да се рассоблекуваш. Убаво и секси се игра според ритамот на песната, опушти се, помисли на тоа колку му е убаво тоа на дечко ти и се ќе биде во ред
Стриптиз не се изведува во хотелска соба нели? Убедете ме дека е ризично мора мислава да ми изчезне од главата
Ќе повежбаш дома еднаш, два пати, ќе се опуштиш со чашка алкохол, и ни с од срам нема да имаш. Сепак само забава е.
Јас со мојава координација и способност за танцување мислам дека единствено нешто што ќе му предизвикам е напад на смеење.
Знаеш, тој нема ни да примети дали играш којзнае колку добро или не, битно е вниманието хахааа. И после тоа секогаш ќе те гледа со други очи. Мислам позитивно е секако. Среќно!
Imam izvedeno bidejki pred 10god toa i go pravev .. Pusti ja od Desert Rose .. Erotika e pesnsta ... Napravi atmosfera. Obleci podvezici . i samo kaput na tebe . samo sto ke go soblecis ke mu stane. Igraj mu vo skut .. Dopiraj go .. Lizi go preku farmerki .. Covece ili vo gaki ke svrsi ili ke te ebi odma i nema da ima dolg striptiz..
Подолго време се токмев за стриптиз ( те вака, те онака ,шо ке носам , која песна, како ке излези итн итн ама немав храброст) вчера сосема случајно сами дома јас се напипив неколку пијачки и ни срам ни перде откачив и излезе ПРЕЈАКО а после тоа најдобриот секс сме го имале Ain't Nobody - Chaka Khan Diana King - Shy Guy Candy Dulfer feat Dave Stewart Lily Was Here