Еднаш.. одамна.. на мм... во хотел... На оваа песна: ааххх... се вратив назад... морам пак да пробам...
So ovaa pesma decko mi vekje nekoe vreme edvaj ceka da mu izvedam striptiz, nikogas ne se kajam za toa, zaso film mi e da go napalam nego, zaso on ako e napalen toa i mene me palii ♥ a moze i ovaa <3
И мм долго време веќе ме наговара на ова, многу сака да му играм но никогаш не сум собрала храброст. Мене ем ми е срам ем незнам како да играм хаха а и да се обидам сигурно би се изглупирала
Nema sto da te napusta hrabrosta, samo napred soblekuvaj poleka brushsltet, hulahopkite(dokolku nosis), soblakaj ja tangata i frli mu ja pred lice i strgaj go bo tvoja pregratka. Tolku, i se ke zavrsi bez problem. Napted i kazi.
Јас му снимив на мм скоро и му пратив да има занимација во странство Немав намера ама ме погоди оваа верзија на песнаваhttps://www.google.com/url?sa=t&sou...kwAXoECA8QEg&usg=AOvVaw3nQbw5wYFdlhtu8G94zrQW Не се соблекував туку директно играв облечена во веш со додатоци. Му се допадна