А па и таа, до играњето ли е толку? Сигурно твојот не е Simon Cowell а и ти не настапуваш во талент шоу Гестот е битен @1209 песната ми иде сега, одличен избор
Да се јавам јас. Неуспешен обид имав. Си се дотерав ја,се стокмив се како што треба, прслук,танга,подвезици.. И излегов од бања одам накај него ,ме гледа тој вака и толку се здрвив. И да се извлечам му реков само Среќна новаа и појдов накај него,го бакнав и така..
Немој вака да ме обесхрабруваш а немој ни ти самата, битно си се обидела пробај пак само сега напиј се две чаши вино оти една не помага
Ме дојде смеење,па срам..и си викам батааали Да,значи со една чаша вино никако стриптиз.Да не завршите ко мене 2 чаши,евентуално 3 И среќна нова на ситее
Мене ни 2 шишиња не можат толку да ме опуштат..уствари да ме комираат пошо свесна не знам дали ќе се охрабрам некогаш А знаејќи го мојов, сигурно ќе ме гледа како да сум за во лудница
За која ќе се смееме додека некоја цуца не не раздели Ај пробај ти па ако е успешно ќе се вртам околу нешто
Или па двајцата да пивнете малце појќе па да испадне ко зезање,ко тогаш да ти текнало Ама вака ко мене двајцата трезнии,не оди
Јас и либето мое пиеме секој по 2 шишиња вино и уште трезни сме.. само грдо ми е чувството во стомак Така да, алкохол не е за нас Може нешто друго ќе ми текне
Сега трудна жена да ви каже како треба, заш веќе жал ми е за мажето и само мислам да се породам, да си дојдам во форма и да му изиграм еден стриптиз како во третата годишнина Ќе го седнете на стол или кревет, и превез на очи ќе му ставите. Пуштате музиче почнувате да играте, се соблекувате и му давате да ви помогне само со раце без да гледа. Кога ќе се запали вие ќе бидете поопуштени и ќе му го тргнете превезот и продолжувате со соблекувањето. Моја идеја не одма по секси долен веш туку облечени за кога ќе излезете пред него да не се здрвите иако не ве гледа. Среќно
Одлична идеја и мислам доста ефикасна Само што не ме бива за играње како здрвена сум има многу убави песни само што незнам како да играм на нив(смотана сум) Дај ми некоја идеја или видео некое доколку најдиш Тешкоо хаха Сакам и јас ама не ме бива за играње и да се осмелам знам како здрвена ќе сум пред него. И тој многу сака ама ајде де
Алхохолот е лекот малку алхохол за повозбудливи моменти.Секогаш кога сакам забавни моменти си пивнам малку после сум поопуштена и позабавно е,не се замараш мн
Секогаш кога го читам насловот на темата, прво ми доаѓа на памет дека треба да почнам да одам на фитнес