Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да му се приближам?

Дискусија во 'Сингл' започната од BlueEye, 19 февруари 2010.

1. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Штом веќе сте почнале да комуницирате, а и ти сакаш да пробаш со него, тогаш не знам што е проблемот? Поминувај повеќе време со него за да видиш дали вреди, затоа што ние не можеме да ти одговориме на тоа прашање. Мораш ти сама. Драга, се се случува со причина, универзумот ти дава шанса, искористи ја, пробај, види! Среќно!

На Bitter-Sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  2. s.w-e.e-t.y

s.w-e.e-t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    432
    Ми треба совет...Сакам да му се приближам на симпатијата и да му дадам до знаење дека ми се допаѓа. Се дружиме, но не многу често ама тој се има со моја другарка, па благодарение на неа излегов еднаш со него. Е сега проблемот е што кога и да се сретнеме јас бидејќи премногу се срамам постојано молчам, буквално се кочам и незнам што да кажам. Така беше и пред да излезиме, речиси и не комунициравме и сега, наместо откако се случи тоа да се опуштам јас уште повеќе се затворив во се. Ве молам дајте ми некој совет, премногу ми се допаѓа и не сакам да остане само на едно мување...

3. AleksandraG

AleksandraG Активен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2016
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    13
    епа вака девојки тој е 3 год постар од мене и многу ми се бендисува.Искрено не памтам кога последно олку многу имам бендисано некој. Ама цело време сме топло ладно со него. Еднаш ми пиша и потоа не ми пиша уште еднаш,а кога ке се видиме во живо цело време ми се пушта.односно некогаш се гушкаме флертуваме а некогаш здраво и и двајцата заминуваме. Еднаш индирекно ми рече јас да сум му пишела ама мене ми е срам. Никако неможам да сфатам му се допаѓам или не

4. tamche995

tamche995 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    1.081
    Допаѓања:
    2.620
    Мојата приказна е следнава ... тој е 2 години постар од мене, веќе 1 или 2 години се имаме на социјалниве мрежи но никогаш не сме пишувале, само лајкнување и ништо друго ... пред некое време нешто за обична Snapchat глупава слика ми пиша, ама толку бев возбудена што не знаев што да вратам и само пишав хахаха и смајлиња (facepalm)Знам дека испуштив шанса да започнам разговор, би ве замолила да ми помогнете како следниов пат јас да го започнам разговорот.Премногу ми се свиѓа :inlove:

5. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Истото што тој го направил и, ти направи го. На ист начин и тој си нашол изговор да ти пише. Ако постира песна...и е тип на музика која ја сакаш, бенд, песната ти е омилена.. или, лајкнал некоја страна која и ти си ја лајкнала или постирал некоја слика од себе, некое место..било што..почни од таму.
    дури и за времето да пишеш, па ќе е почеток на некаков муабет:D Не секогаш ќе е успешен и ќе води кон нешто, ама..:) бар ќе се пресрамиш.:D

На Summerlover, Marick14, tamche995 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.366
    ^
    Шубаво и кажа. :rofl::rofl::rofl::rofl:
    Болно искрено , како Буковски :|

На tamche995 и zhap4e им се допаѓа ова.
  7. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Е ако де, продолжете си со лајковите. И да видиме кој ќе попушти. :lol:
    Обично машките попуштаат први, ама твојата ситуација е малку деликатна, па ќе видиме...

На Summerlover му/ѝ се допаѓа ова.
  8. tamche995

tamche995 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    1.081
    Допаѓања:
    2.620
    Да, да се гледа 2 години кој е повеќе инаетџија хахаха ... :(

На Marick14 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Ај па ти, не се нервозирај. Почни да ставаш лајкои на некој друг. :lol::lol:

10. tamche995

tamche995 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    1.081
    Допаѓања:
    2.620
    Е браво за советов бе :rofl:

На Marick14 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. rustiko

rustiko Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2013
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    125
    пшомогнете како да му се приближам на другар?:(

12. rustiko

rustiko Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2013
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    125
    pishi mu be ne chekaj tavano da padni

13. rustiko

rustiko Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2013
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    125
    pa pocni nesto i ti za snapchat,hahah

На tamche995 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.546
    Допаѓања:
    5.896
    ми треба помош

Ја знаат некои ситуацијата моја-на годишнина се вери со друга мојот бившти.

Е сега проблемот е во тоа што немам излегувано со друг, 6 години, не знам ни муабет да направам,ни како да флертувам,ниту како што да зборам,нит како да се приближам некому.. Ми требаат совети,филмови,страници,искуства,ваши ,,фрази,, Се што мислите дека ќе ми помогне..сега имам симпатија,чудно за мене е некако после 6 години..да погледнам друг и после 2 месеца од прекинот на врската...незнам ни муабет да започнам,се навикнав на бившиот :u:

15. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Како да и' се приближам? :D:D:D

16. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    Со магнет. 8)

На wanderlust, Naked Gun и blueberry93 им се допаѓа ова.
  17. Natalil

Natalil Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    12
    Вака сега.. уште еден месец ке полнам 17 год. Досега не сум имала дечко и не знам како идат тие работи..
    Се свиѓаме со детенце една година поголем од меене е типот и почнавме овие денови да се допишуваме си праќаме снапови и сл. ама проблемот е во тоа што јас сум претерано срмежлива па ме знам уста да отворам..Само молчам и се чуствувам неубаво како на интервју некое да сум ако ме праша нешто ке одг ако не ке си молчиме.. на тој начин мислам дека изгледам ладно и одбивно а не сакам да биде така...
    Дајте ми некои ваши совети, фрази... каква тема да отворам што да прашамм и сл..
    Се надевам ме разбирате .. :)

18. diamonds.in.the.sky

diamonds.in.the.sky Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    196
    Па, каква тема да отвориш... не мора да мислиш на тоа, едноставно препушти се на муабетот (ако воопшто разговарате) и нема од што да се срамиш или плашиш, жити се, разговараш, не играш руски рулет.
    Мислам дека немаш самодоверба поради тоа што досега не си имала машко во твојот живот. Како и да е, однесувај се природно, нема тука ништо страшно, не си на испит па да се плашиш да не погрешиш во одговорот. Женско си, не чекај тој цело време да ти поставува прашања.
    Мене тој проблем ме мачеше накај 6-7 одд, ама мислам дека ти си малце голема за да се плашиш да разговараш со луѓе.
    Со среќа :D:hai:

19. diamonds.in.the.sky

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    196
    Прати и стројници (facepalm):tmi:

20. diamonds.in.the.sky

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    196
    2 месеци? Лелее, жено, што правиш ти?! Плачеш дома по цел ден за сопругот на некоја?! :headbang: Колку и да сакаш некој, најважно е да се цениш самиот себе и сакаш самиот себе повеќе од се! :!: Тој ти е повеќе како опсесија и неуспех во животот, ама тука веќе нема што да се направи. :|
    Живеј, излегувај, дотерај се и биди во друштво во кое ти е најудобно. Не мисли на него, отишол тој.
    Биди си природна, не сфаќај го флертот како нешто слично на зјапање во некој цела ноќ или смешкање, демек ЕВЕ СУМ, ВИДИ МЕ! Ако си своја, било кој ќе те забележи и твојата самодоверба ќе скокне ниво погоре! Не ги игнорирај мажите кои се појавуваат во твојот живот, комуницирај, уживај во секој момент.
    Поздрав (fingers)(fingers)(fingers)