Според мене, ако те гледа, aко ти се насмее, ако сака да е во твоја близина. Други знаци стварно не знам тоа е ваљда. А ако тебе ти се свиѓа пробај некако со поглед или со насмевка да му покажеш, но секако не нападно
Оти да не иде? Ако ми се бендисва некој, не чекам да ме покани. Јас го канам. Барем ќе знам дали е заинтересиран, или не. Да не си прам филмој за џабе.
Абе не е баш така. Не се сите така слободни. Мене кога некој ми се свиѓа не знам во кој свет се наоѓам ми е страв да прозборам да не згрешам нешто а не па одма на кафе да го викнам. На крајот сепак машкото треба прво да настапи.
Го разбирам стравот и срамот. И јас ги чувствувам, ама успевам да ги победам, барем колку за да прашам. И не мора машкото да настапи прво. Апсолутно не е правило.
Уште не сфаќам зашто женскиве чекаат машкото прво да настапи..вие дур чекате некоја друга ќе го викне да искочат на кафе.
А ти кога одбиваш шупак си? Некад ќе одбиеш некад ќе те одбијат. Едноставно е, не може на сите да им се свиѓаме нити сите да ги свиѓаме. На сила ништо не бидува.
И шо ако не му се свиѓаш? Сто пати повторувам низ форумов: Не го имаш, па да го изгубиш. Ако те одбие, пак ќе го немаш, како сега што го немаш. Ништо не губиш ако прашаш, а можеш да добиеш.
Се сложувам со @WildMk Ако чекав муж да ми пријде, веројатно муж немаше да видам. Може некому е тоа неприродно или нападно, ама еве мене маж никад не ми пришол прв. Треба само да бидете подготвени и да не ве увреди нечие одбивање, тоа е доволно. Секако е подобро да знаеш дали имаш шанси , дали некој те бендисува или не. Ако не те бендисува, ќе продолжиш да си симпатишеш дечковци од телевизија дур не искочи друга прилика. А знаци читање е најзаебаната и непотребна работа на свет. Какви знаци сум добивала, мислев ќе се зимаме, искочи сосема спротивно. Нема читање меѓу редови, само конкретно. Најздраво е така.
Jas izgleda najdobro ke bide da skocam na nego i taka nekad ostanuvame sami deka zatvarame kasi zaedno u 2 smena deka dr vraboteni si idam pred nas ama ima kameri na rabota lele kaj me vodat ludi misli