Ако е стабилен нема на никој ништо да кажи. Така дур си мислиш, некоја друга ќе му се залепи па после ќе ти е криво.
Nemozam da znam dali e stabilen ili ne..i kako na rabota sme i od ednas jas da mu kazam ajde na kafe da ideme taka od cista mira ko sto se vika
Додајго на фб или на инстаграм. Ако не користи ни инста ни фб, отом потом кроз муабети на работа ќе се зближите.
Тој што те свиѓа одма се познава сам ќе почне иницијатива, ќе сака да е во твоја близина, ќе бара изговори за да ти направи муабет. Пробај прво да се зближиш со него види тој како реагира, ако гледаш дека не е заинтересиран тоа е тоа ќе си бараш друг.
Da u pravo sepak ako mu se svigame na nekoj ke se poznava a moze ne mu se mi svigam sega fakt e toa na nekoj mu se svigame a na nekoj ne ili na nas nekoj ni se sviga a nekoj ne
1. Буквално му се приближуваш. Одиш полека, чекор по чекор, само да не го исплашиш. 2. Си фантазираш како му се приближуваш. 3. Чекаш тој да ти пријде. Или пак: Собираш храброст и започнуваш разговор.
Значи толку е просто и лесно.Ке го начекаш во по темно место на раб кај што нема камери и ке му фрлиш едно ќебе на глава но внимавај да не те види тоа е многу важно,потоа ке го лупнеш со некоја летва по глава но внимавај да не го отепаш и додека е сеуште во шок врзи го сосе ќебето на глава стави си го на рамо и однеси си го дома.Ако по пат те гледаат сите чудно ништо страшно продолжуваш не им обрнувај внимание,вероватно со нив нешто не е во ред.Ако комшиите те прашаат што е ова речи им дека си нарачала кукла за надување но дека тоа е најнов модел со повеке брзини и дека по пат по грешка самата се надувала.Кога ке стигнеш дома ставиго сосе кебе така во машина за перење и вклучи го на центрифуга,кога убаво ке му се заврти во глава ке го пружиш на балкон да се исуши но стависи повеке штипки тоа е многу важно да не ти падне кај комшивката не поради нешто друго.И од кога убаво ке се исуши и дојде при себе само ке си го собереш од жица и толку ништо по лесно јас навистина ти се чудам што толку драматизираш
Sto mislis za toa da go gledam i jas u oci deka on me gleda pravo u oci ama mene mi e sram i go trgam pogledot.
Ајде немаш 15 години па да се гледате ко тикви. Прашај го дали сака да одите во диско или на коктел,полесно амин. А и немаш што да загубиш бар ќе знаеш дека си пробала.
Eve vcera imase situacija dojde nova menadjerka pa i kupile cveke i on go kupil i on pominuva pokraj mene i se smee mi vika za tebe go kupiv cveketo i se smee
Да за тебе го купил цвекето само што по грешка на менаџерката и го дал.Се случуваат грешки,па ако му помене зашто да не