So taa novata menadjerka jas se nasmeav i on bese tuka i mi vika ona mi bilaa menadjerka i ne prostuva ona kako on sto prostuva i jas mn se napnav sto ima on mene da mi kazuva ko da sum dete jas i poslen dr den jas i vikam zdravo ma menadjerka na nego ne i denes on doaga na kasa i ne vika ni zdravo epa ni jas nema da kazam prva ama utre sum so nego u smena lele
Интересна триаголник прича се отвара.Менаџерка која не опростува,дудлач кој подарува букет цвеке на менаџерки а за друг е купен уствари и ти тешко на тебе у причавамала шала уживај и не им ги дигај акциите ниту на двајцата,повлечи се малку и убаво разгледај што се случува и не започнувај прва разговор со било кој од нив двајца.Ова е само мое лично размислување како јас би постапил а ти прави што сакаш.
Axacxaxa malce lici ko na sapunica inace jas so memadjerkava sum u super odnosi sekako ne i kazuvam deka sum luta na nego deka taka mi kaza pred nejze so nego nebev u smena sega ke vidim utre sum so nego sto ke se desava ke moram sluzbeno da zboruvam deka vaka go staviv na ignore nemoze sepak da se ponasa nekoj so mene kako saka si imam i jas svoj ponos
Inace menadjerot si dade otkaz ke ide u qatar da raboti i toa od den na den kaze lele se sokirav uste sum vo sok i vcera se pozdraviv i mi rece ne se pronagal tuka so rabota a nie sme imale poticianal i poslen mu vikam moze da te gusnam i se smee i vika moze i nakaj mene trgna i lele najubavo custvo mnogu sum tazna
Епа да...кога веќе не е во твојата близина, ќе мора да го заборавиш. Машки има колку сакаш, не е само тој.
Se nadevam so tek na vreme ke go zaboravam..moze i podobro sto bidna vaka deka ako nesto ne e kako sto treba podobro podaleku od mene da e
Moite najbliski vikat da mu bapnam nekoj komentar koga ke stava nekoja slika od qatar ama da ne e napadno sto misliste vie
Ama on moze koga ke posaka da dojde u mkd deka imal slobodni denovi i ne e za stalno tamu. .mnogu sum tazna i razocarana zosto zivotot e nepravden
Епа ако е така тогаш супер. Може да му пишеш на заебанција во коментар да те земе таму да те прошета.