zenski pomos kako da mu se priblizam se vidovme na rodenden prv pat jas bev malku pijana pa mislam ne ostajv dobar vpecatok se vidovme i nekolku pati dojran na odmor, ucime i vo isto uciliste i koga i da se vidime go gledam se gleda nakajmene ama problemot e so dvata sme mnogu stramezlivii heeeelp
Епа направи го првиот потег ти. Штом на него му е срам, а и мислам дека нема да се отсрами...такви сме ние машките. Малку тешки...
Епа не знам сега како комуницирате, т.е. можете да комуницирате, но ако му имаш фб, пиши му. Или број ако имаш него, пиши му на вибер...да не дојде нагло ако му се јавиш.
Речи му: “Здраво“ - кога ќе го сретенеш утре. И не му се срами, не е Господ. Чоек е и тој ко тебе. Овај совет сто пати сум го пишала на форумов: Замисли го како кака на шоља. Одма ќе ти поминат сите илузии дека е 'совршен'.
Nemoj da cekas on da prv ti prijde i jas taka cekav i mi otide covekot u qatar.. ti ne direkno da mu se pustas ama frli nekoj znak sarmiraj go
Дечки ако може и за мене совети Вака ми се допаѓа еден тип, излегуваме на исто место често и последните неколку искачања си разменивме неколку погледи али ништо повеќе од тоа, не знам како да му се приближам и не знам дали тие погледи биле случајни од негова страна или и јас му се допаѓам?
Заследи го на социјални мрежи, види дали ќе ти врати фолоу или лајк. Пробај да бидеш во негова близина почесто па ако ѕи испадне прилика можеш да почнеш некој краток муабет колку да видиш како ќе реагира. Е сега има луѓе шо ги бива со сите да сврзат муабет, јас не сум една од нив па поради тоа си чекав прилика тој што го свиѓам да запримети. Не биди како мене! Пробај приближи се некако и да те одбие, дрско да ти се испонаша кулурај си ионака не е само тој на светов.
Jas zdravje planiram da mu pisam da mu kazam jasno deka imam simpatija sprema nego pa sto saka neka bide barem ke znam na sto sum