Значи твојот иделен ќе ти пријде со зборовите: „Маче срцка може ли да те частам пијачка“ и срамежливо ќе гледа во патос . Ама признај ако многу ти се свиѓа сепак ќе му прогледаш низ прсти .
Со убава насмевка и поздрав нормално. Нека каже нешто НОРМАЛНО. ’’Здраво, како си, од каде си, што учиш/студираш’’ - општи прашања. БЕЗ ’’шеќер, срцка, кукло, маче’’! Ако каже нешто од овие зборови, одма губи шанса. И пак ќе кажам, сакам НАСМЕВКА бе!
Exactly my point И не, мислам дека дури и дечкото да е многу јак- ако пристапи така.... ноу ноу , дефинитивно не. Е сеа затоа Колин Фарел на пример паа НАЈВЕРОЈАТНО не би го одбила ама најверојатно
Ценам галантност во секој случај! Мора да има стил дечкото ама, апла уникатен и различен од оној на грото конопои овдешни. Харизма, отвореност... дрскост што би рекле the nerve во пристапот. По можност уметник деф. сликар или музичар that is my final choice. Се ежам од банкари, економисити и правници = ептен стегнати г'зови ми се накако шо знам... ??? без навреда на исклучоците. А, од сељачишта бегам уште од километар. Ги гледам од далеку и не сакам ни да ми се доближат во радиус од 1км-> што секако е неизводливо ENDE