ако мислиш дека работата е шо пишиш од лаптоп нема врска и јас пишам од лаптоп и пак истото ми е. имам windows 7 и македонска подршка напрајв вака: start > control panel > region and language > и на format намесни Macedonian и после shift+alt и ќе ти излезат како шо треба буквите. се надевам дека ти помогнав. поздравче. P.S. пробај.
го решив тој проблем пред некој извесен период и тоа баш на тој начин како што велиш.сум имала нешто проблем со windows затоа не ми е успевало. во секој случај фала ти многу..поздрав
после неколку неуспешни обиди да почнам да пишувам на кирилица,и по многубројните опомени од модераторите на фемина јас сега конечно научив и знам како да пишувам на кирилица по форумов. браво за мене.
epa i ja dobivam opomeni za latinicava megutoa bi sakala da ve zamolam da mi pomognete posto sum uklucena non-stop od mobilen koj ne poddrzuva kirilica. kako da pisuvam kirilica vo vakva helpless situation.ako znae nekoj neka kaze so zadovolstvo ke prifatam.
Steta sto nema ni bugarski stvarno steta a ne sakam da me diskvalifikuvate samo zatoa sto pisuvam na latinica,pa sepak e makedonski.toa e
Девојки, знам дека прашањето не припаѓа на оваа тема, ама сепак ќе го поставам: дали знаете како да го активирам нумеричкиот дел на тастатурата? Не можам ни на нет ни во ворд да пишувам бројки од таму. Ако некој знае ве молам нека ми каже, многу ќе ми помогне.
pozdrav do site feminki kako da se pisuva kirilica opomenite se i kaj mene koga nekoi bukvi ednostavno neizvodlivo e da gi napises so uvoznite kompjuteri a bi navikata ni e takva oprostete za lapsusot.eden golem pozdrav do site.