Ако сакам со 10 ќе одам во еден ден, никој нема право да каже дека сум лесна. Уствари, 40 килограми сум, баш сум лесна.
Ебем ти проблем, како да ја откриваме Америка, а што сте вие шо истите спиете секој ден со тие шо спијат со различни?
Еј дечки, абе стварно ве бива. Епа помина дејтот, беше малку awkward. Ја однесов на неколку места, си попрајвме муабет, ама некако хезитантно многу, држевме малку раце, мада ми се чини ради реда демек. Муабетот сигурно не и беше омилен дел од дејтот. Мислам дека прошетките на разните места поинтересни и беа. И си реков не е ништо страшно ај ќе ја прашам што, како, и ми вика искрено и било страв малку дека сум бил постар. Некоја си добра самаританка во приватна порака ми препорача да ја однесам каде сака таа, за да се чувствува побезбедно, и таа сакаше во соседниот град, и таму и ја однесов. Секако во нејзиниот град и нема којзнае што да видиш. Сега јас незнам дали и е ова искрено мислење или ми замачкува очи да не ми рече директно нешто друго али то беше. На испраќање една awkward прегратка хахах, како ко ќе гушиш некоја баба шо ја немаш видено од дете, ради реда ли, што знам, и така. Без романтични бакнежи и незнам што хахах. Дефинитивно не беше филмски. При крај се токмев да ја прашам дали би сакала да повториме ама ми се врза јазикот. Не ја форсирам веќе, ако ми пише ок, ако не пак ок. Ако не друго, бар за познаник ја имам. Може некогаш пријатели ќе сме. Лекција за друг пат.
Јас, да ви кажам право, очекував да ме блокира на социјалните мрежи. Ништо од тоа што се случи не очекував. Знаете, она као, гледаме сите филмој, некои си холивудски класици, и сепак си имаме некој филм во главата, демек како треба да биде, ама верувајте, ако знаев кај ми е главата, кај ми се нозете. Ништо не очекував, цело време бев анкциозен, многу ми олесна ко заврши се. Дури отпосле ми текнуваше, требаше вака, требаше онака али бидна веќе. Живот, јбг.
Прв де, и не дека сакав јас. То го гледаме во филмовите. Ама во филмовите исто гледаме ред други работи кои не испаѓаат во реален живот, така да, не се замарам премногу. Тоа така, ко на шала го напишав.
За прв дејт брат, све ова ќе поверував до сега да не пишеше дека сте се држеле за рака. Тука негде ептен ми заличи ова ко на приказна. Можда не си програмер ама фантазер сигурно хехе. Или можда ја сум стар веќе, еве незнам. Мене ми е изненадувачки што девојчето на 18 год. со непознат сакала да иде у друг град и што сте се држеле за рака, а не па бакнежи да чекаш...