Лелеее ко во Русија да сме у пм, па огромна земја неможат луѓево да се најдат, оно две педи за 3 саата можеш цела Македонија да ја поминеш цц, ем сака да ги најде, ем срам и е.
10 godini kako nemame kontakt a 16 otkako jas posleden pat gi vidov. Zatoa velam dali ke gi prepoznaam
Барем знаеш како се викаат? По колку години имаат, деца меца нешто или и тоа не знаеш. Ништо „Све за љубав“ му е мајката
Чекајте бре луѓе! Мене сето ова ми е конфузно. Знае точно каде живеат, а важно и е името на улицата. Што е битно името на улицата, писмо да не им напише? Јееее ги најде, онаа емисијана вода може да ни носи на нас феминките.
На фб има група за пронаоѓање на личности низ Македонија. Пиши им ги сите податоци што ги знаеш на администраторите и тие ќе го објават тоа, потоа ако има некој што ќе ги препознае ќе ви даде повратна информација. Групата се вика Најди ме (за цела Македонија) Ок. Сега прочирав погоре дека веќе си ги пронашла, каснам со советиве хахаха Сепак, можеби на некој друг ќе му помогне групава
Појди им во ручек време - народната поговорка вели дека пријатели на ручек доаѓаат. Шала на страна, ако сте биле навистина блиски, појди во прикладно време, претстави се, извини се што доаѓаш ненајавено, побарај го човекот по име, потсети го од она што се сеќаваш - или ќе те препознае и ќе ти рече дека се сеќава, или ќе те препознае па ќе ти рече дека не се сеќава или нема да те препознае и ќе ти рече дека не се сеќава. ПС Иако шансите се мали, може да не те препознае и пак да ти рече дека се сеќава. Ако рече дека се сеќава - направете муабет (во кој што воедно ќе го прашаш некои работи за да провериш и се осигураш дали е навистина тој), ако не се сеќава извини се уште еднаш и замини си. Не би те советувал да влегуваш и престојуваш на приватен имот на непознати луѓе - прашај од врата.
Po sebicen I po nz kako Da kazam od makedonceto nema sea se uveriv. @Јаневски I Tao mi padna na um no nesakvav tuku taka Da pojdam. Mislev ovde nekoj na forumov gi poznava pa fb nesto od niv pa sredba. I Za msreka @Sesil mi pomogna. Se nadevam na brzo pronaogjanje.