@westt, не е до Македончето, до твоето реноме на форумот е. Не е прва тема што има такви реакции од другите членови на твој пост. Ама штом си ги нашла, нема што да ја развлекуваш тука. Кој што сака нека си пише, а ти другпат не оставај простор во твоите постови за мајтап терање. А моето прашање е, што ти текна после 16 години на овие пријатели?
1. 10 години нема никаков контакт. 2, Ги бара пријателите, прашање е дали тие сакаат да бидат најдени 3, Не сигурни се намерите, од каде може било кој да знае зошто навистина ги бараш. 4. Луѓето се менуваат со текот на годините, не се оние кои што ги познаваш, по толку време веќе се сосема други личности. 5. Ако сакале да одржуват контакт немало да им се изгуби трага и глас.
moze ednostavno se setiv na niv I sakam da gi pobaram posle tolku vreme. Kontakt kazav jas od so e izguben,ama neli drama napraiv ... moree ovde na forumov od vlakno ortuma stanuva
Барам човек! Шала на страна, ако некој знае човек што се вика Мите (мислам Димитар) околу 35 год, што живееше во Маџари (конкретно Триангла/Термо) пред 15-20 год, па се пресели во Дубаи, да ми каже!!! Презиме не знам, можно е татко ми да знае ама тешко.. Неговите се преселија во Кисела Вода, има брат и толку памтам. Дете бев тогаш, ама Мите си го сакав како брат Е така се поставува оглас, а не, знам кај живеат, знам кои се, знам се, сакам да ги видам ама и не сакам. Прашувам од љубопитност
Коа се глеав на камераа али таму секакви луѓе се јавуваат и направив скрин на тел и сеа иам слика од негоо ама никако неможам да го најдам на мн луѓе пратив некој некоја идеја да ми даде уфф