Еден е лекот за поправање (а, не дека е здрав ), а тоа е прејадување. Толку прејадување, да не можиш да дишеш. Посебно навечер пред спиење. Е, од ова сигурно има успех. Испробано, ама нездраво!
ете поцнав со цо пивски квасец и ке видиме сега....ми требесе некоје килце повеке па ајде и така и за коса бил ок...супер ако има резултат
^Има резултати. Јас се здебелив скоро 3 кила за 12 дена, апетитот ми се зголеми И поцврсти ми се ноктите и косата ми е многу мека
Слушнав дека за дебелеење може да се зема гејнер ама послем убавезно на фитнес...вистина ли е дека помага? Има некој искуство...
пишав неколку пати во оваа тема али кој да ме прочита, затоа само ке ти кажам дека помага гејнерот и немора да одиш на фитнес, ама може салце да ти се натрупа и незаборавај дека сепак тоа е додаток во исхраната доколку не јадеш не очекувај големи резултати
A колку пари е гејнерот и како се зема во прав ли,и како се додава во исхранаат? Однапред ти благодарам..
Во Битола можиш да најдиш во продавницата Гладијатори,имав од таму земено од малите паковања 1кг и беше околу 600ден. Има со вкус на ванила, чоколадо и јагода. Јас го пиев растворен во млеко,една до две лажици во една чаша ладно млеко.
епа сеа зависи од квалитетот на гејнерот и од која фирма е...јас би ти го препорачал овој да го земеш ако успееш да го најдеш околу 3000ден е али затоа е топ а иначе имаш и поевтини. можеш да набавиш гејнер во теретана или фитнес центар доколку имаат такви работи или пак во Get Ready продавницата ке ти оставам линк ке си видиш каде се наоѓа за да не ти објаснувам... http://www.napumpajse.com/shop/gejneri.aspx гејнерот е во прав и се пие 3 пати на ден по 1 дозерка (во секоја кутија се наоѓа таков дозер) насабајле, на ручек и вечерта пред да си легнеш со 250мл млеко ама можеш и со вода а ако идеш на тренинг исто така 3 пати на ден само што наместо на ручек да го пиеш ти ке го пиеш веднаш послем тренинг со 250 мл вода, исто така можеш во него да додаваш бисквити, пасирана банана, мед итн и се тоа ти е плус. кога ке идеш да го зимаш гејнерот сепак ти пак прашај си колку пати да го пиеш и како за било што тука сум
Да ви се пофалам, качив 2 килца . Овој пат решив без апчиња, без витамини, без хемии, туку строго природно и успеав, а штом успеав јас, секој ќе може. Пред доручек цеден сок од портокал, цитрон и се што ќе најдев, по пола час нормален доручек, ручек обавезно со супа и салата и вечера. Многу битна работа е да не помине еден час без ништо да се стави во уста. Најчесто тоа беа грцки, сончоглед, семки, чоколтца и многу течности.
Гејнерот ако го пиете ќе се поправите да, но тоа ќе ви се претвори во сало ако не вежбате, само со вежбање може да качите мускулна маса, а само ако го пиете и седете дома САЛЦЕ
Мислам дека е прашкаст и се раствара во млеко, имаш различни вкусови - ако грешам, се извинувам однапред, па поправете ме.
Спојлер значи толкави готовани сте што несакате да прочитате ни 2-3 мислења погоре. па добро нели помислувате дека насловов на темава е "Како да се поправам" и нормално дека во нејзе за тоа се пишува и има катаљарда совети? по некоја логика така е? така?