Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да се поправам?

Дискусија во 'Диети' започната од anste, 29 ноември 2009.

1. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Девојки моментални пијам бекомплекс ама германски некој,мајка ми ми имаше купено и видов дека ми го зголемуваат апетитот,па продолжив да ги купувам,сеуште се немам вагано,ама сигурно сум дека имам покачено барем 1 до 2 кила за сега :)
    ги пијам од прилика 2 недели

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  2. snegulka5

snegulka5 Активен член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Тие се пијат 5 пати на ден и вагај се почесто :)

3. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    3 пати на ден се пијат.

4. bal0n43

bal0n43 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    81
    Абе јас јадам ко свинче, минимум 5 пати дневно. :$ И тоа јадам, не да речеш по малце па затоа имам толкав апетит, туку количински многу и никако не успевам да се поправам. Како се’ во градите да ми се таложи :tmi:

5. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Епа тогаш значи зависно од едно до друго пакување. Но сепак најчесто е 3x2, колку што јас сум упатена.

6. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.660
    Допаѓања:
    6.529
    Девојки, на мое големо неверување се поправив цели 5 ипол кила! :D Незнам како, можеби ми се зголемила и мускулната маса од вежбањето и плус што малку повеќе јадев ама битно се поправив. Е сега лошото е што кога се поправам, се ми оди во стомакот |( а ноџињава уште ми се ко стапчиња. Е сега, сакам да се поправам за 3-5 кила, така ќе имам 53 или 55 кила и тоа би ми била некоја идеална тежина. Ќе ми се исплати ако пијам пивски квасец?

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^За тебе и за другите кои се интересираат за пивски квасец, големи се шансите да предизвикаат хормонално пореметување.

Инаку, јас сакам да се здебелам некои 5-6 кила, сега имам 51 сакам до кај 55-56 да стигнам, како порано, досега максимум сум била 57. Сега сум ослабена, а имам апетит ама изгледа мали количини храна јадам, и ко за белја најголемиот дел од калориите во градите ми одат! Другиот дел во стомакот и задникот, најмалку во нозете и рацете. Ај рацете убави ми се, задоволна сум, ама сакам нозете подебели да ми се, иако сите ми ги фалат, јас сепак сметам дека повеќе личи на големи гради подебели нозе. Е прашањето ми е како да се поправам насекаде за брзо време 5-6 кила, со посебен акцент на нозете? :^) Препорачајте ми храна што најмногу дебелее ама точно определено а не пр. брза храна туку и од другите видови нешто.

8. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    25.166
    Ако сакаш тежина на конкретно место,пример на нозете,единствено ќе го постигнеш со вежбање.
    И јас го имам истиот проблем,и да качам кило-две со огромни маки,све во стомак ми оди,на нозе ништо.
    Ама еден период кога вежбав активно и плус го зголемив внесот на калории,се поправив рамномерно,насекаде и тоа мускулна маса,а не маснотии,целулит и сл..

На Plavusa.17 и blueeparadise им се допаѓа ова.
  9. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Јадете повеќе благичко и ќе се здебелите :lol:.
    Дури некои си бараат чаре да ослабат,некои сакаат да се здебелат :D
    Абе се зависи до организмот,ене татко ми најмногу од сите дома јади и мама вика 20 години е со мене и пак и пак е истиот,ич не се поправа чоекон :lol:

10. BlackRose22

BlackRose22 Активен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Се е до организмот... Инаку нормално е првин кога се дебелеете да иде во стомакот,а потоа треба да превземете мерки од областа на вежбање. Без вежбање НИШТО нема да направите! :)

На Name му/ѝ се допаѓа ова.
  11. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Сакаш мускул или сало да добиеш, од одговорото зависи каква храна и евентуално вежби ќе ти требаат. Ако сакаш чисто сало не важбај ништо и само јади калорични храни (поивеќе одошто трошиш) а ако сакаш мускул тогаш мораш да вежбаш зашто мускулот сам од себе нема да се стави таму каде што сакаш ти :).

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. meandyou

meandyou Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    197
    кај мене ни во стомак иде, ни во нози, ни во раци, ни во гради :^)

се чудам луѓееее, се чудам шо сорта од човек сум! се нервирам, не можам грам да се поправам!

13. redgirl

redgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    4
    една моја другарка е многу слаба, и и препорачаа секое сабајле да пие млеко изматено со живо јајце :?: па какви резултати ќе има ќе видиме 3 дена пие од тоа :)

14. Elika

Elika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    46
    Нејќе,нејќе и нејќе.Неможам и крај.Јадам се што ке ми дојде пред очи,јас сварно незнам како..Како?Абе ми се чудат другаркине посебно тие побуцкастите,не јадат ни пола од тоа што јадам. |( Дајте луѓе начин??? :(

15. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Jас луѓе од неодамна престанав да ги пијам пивски квасец, се здебелив две кила, али после наеднаш ги снема :o
    распустов си качив некое килце и секојдневно слушам пофалби дека сум поправена 8)
    може е до тоа што секоја вечер пред спиење вежбам мускули на нозе пошто бев стапче, али еве има подобрување благодарение на XMaN :l:

На Elika му/ѝ се допаѓа ова.
  16. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    и јас го имам истиот проблем... јадам се што ми душа сака и најчесто јадам и навечер после полноќ, но нема никакви резултати... сакам да се здебелам, ама никако |( моите другарки секогаш ми завидуваат дека јадам се, а не се дебелам, но би сакала барем уште 4 кила да се здебелам. Дали ова е поврзано со брзиот метаболизам ? :^)

17. AS93

AS93 Нов член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    0
    pisi mi vo poraka ke ti objasnam sto da koristis sigurni rezultati 100% garancija i potpolno na prirodna baza

18. no.name6

no.name6 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    57
    Вака,јас сум висока 167 имав 57 кг пред две недели,тоа беше најмногу до сега од кога знам за мене,ми одговараа на висината се осекав убаво здраво...сега од нервоза слегов на 52 па ке ве молам кажете како да ги вратам килограмите и дали пивскиот квасец се пие пред јадење?Дали сте пробале со олиговит?Знам дека и тие дебелат.

19. Mezzaluna

Mezzaluna Активен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    8
    И јас го имам овој проклет проблем,175 сум висока а 52 кг.Дај Боже да му текне на овој метаболизмов мој да намали брзина,се убив од јадење и ништо за секунда ми распарчува се што ќе јадам..Ќе банкротирам веќе само за јадење трошам :envy:

20. debyy

debyy Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Дали кје ми помогнат Олиговит ?? :)