Ej a sto mislete za zimanjeto proteini...velat deka za eden mesec mozes da kaces duri 5-10 kg,ako gi konzumiras 3 pati na den vo mleko ili vo voda po tvoj izbor...planiram da si poracam,no se plasam da ne se stetni za devojcinja...bidejki imam slusnato deka gi zemat maskite koi odat na teretana za oformuvanje na muskulite. P.S. a i skapi se...negde okolu 1000den za 1kg
Jas mislam da ne zimas proteini.. Stom gi koristat maskite za bildanje togas ne e vo red.. Ke si potrosis i pari i vreme i duri moze i stetno da ti vlijaat.. Jas od utre ke odam da kupam od apteka pivski kvasec i tie nekoi drugi raboti sto gi procitav i hrani za doma i za den dva ke pocnam so dietata tesko ke e na pocetok kako i se drugo poso ne sum naviknata ali barem edna nedela ke izdrzam.vo gnetenjeto e rabotata.. a posebno sto ja ne sum naviknata da jadam mnogu... i toa. poz
Јас порано земав протеини,ги користев 3 месеци и качив само 2 кг,а стварно се скапи,а плус кога ги земаш треба вежбање,јас вежбав со тегови (имав направено тегови од по 1,5 кг.) и не сум баш задоволна,Еден период се секавам бев купила б комплекс таблети од Ројал,ми ги порачаа,и мултивитамински и од нив имав многу апетит,по цел ден ми се јадеше,а и количински повеке јадев.И тие не беа баш ефтинки,ама од нив имаше повеке резултат. Е сега што не јадам речиси ич,и што се нервирам за секакви глупости,затоа и пак ослабев,а тогаш бев качила 5 кг. Значи како и да ја вртиме работата,треба саммо здраво јадење и ке не биде Еве една пица од мене позз
angelce1, i jas isto malce jadam i mnogu se nerviram i za gluposti i sVe .. sakam da te prasam dali si upotrebuvala ili cula za ovie proizvodi? merc apcinja oligovit vitaminski apcinja i duovit vitamini... znaes li neso za niv? poz.pisi
Девојки и јас го имам овој проблем .Сега почнав да пијам од пивскиот квасец и да ви кажа право има резултати,одма ми се отвори апетитот .Поздрав
Фала на сите што пишале И јас се соочувам со истиот проблем и да не беше форумот немаше да знам дека пивскиот квасец помагал, како и вита клубот а и тие мултивитамински таблетки од Германија Баш да видам што резултати ќе добијам
Девојки се поправивте ли? Ако да од кои апчиња....јас само слабеам никако да се здебелам дај кажете лек ефикасен!
Чика , јас олиговит ги пиев .. и се поправив Витамини се , ко луда јадев од нив . Се поправив и таман сум , ко што си бев
блазе си ти, јас веќе пола година пијам пивски квасец, олиговитамини, бе комплекс и јадам ко ненормална и никаков ефект
Тежината е многу голем проблем,јас порано бев многу слаба но не ми пречеше и кога се поправив таман колку што ми беше доволно некои познати ми велеа дека сум се здебелила. а па имаше различни коментари па и такви дека треба да ослабнам.Некогаш ми пречеше но најпосле ми беше важно како ја чуствувам јас таа тежина.(не го разбирајте наредниот советот како навреда), ако немате вие потреба од промена на тежината не ги слушајте другите, бидејќи најмногу влијае постојаното зборување од страна.
Штета што не сум ставил слика, иначе ќе им докажев на сите дека сум експерт на тема „поправање“ Струмички кикирики му е мајката! Верувај ми
Јас го имав истиот проблем, никако не можев да се здебелам. Висока сум околу 176-7, а имав мизерни 55кг. Сега сум 62 кг, а се здебелив затоа што година време редовно се хранев значи доручек, ручек и вечера (во нормални количини) и онака измеѓу блашко, овошје итн. Е сега па сакам на оваа килажа да останам, а ми се јаде па ми се плаче, али почнав да внимавам на исхраната зашто ако продолжам вака којзнае до колку кила ќе отидам
Девојкииии!!! Ја пратив мајка ми во аптека да ми купи апчиња пивски квасец и и рекле дека тие се за слабеење а не а дебелеење...Боже!!! Се разочарав... Сеа шо да барам друго... Се збунив комплетно!!! Нели за дебелеење се?!?!?! О Боже мили... Ништо... ќе си останам чечкалица хаахаххаах
Јас конечно се здебелив 6кг. Но... во мај и јуни одев на фитнес 3 пати неделно и вежбав за маса. На почетокот ослабев 2-3кг, но потоа полека почнав да си качувам. Потоа прекинав со фитнес, бидејќи премногу е жешко за вежбање, а во меѓувреме јадев месо, јајца и млеко како ненормална. Така качив 6кг. Додуша имам малку меше и чудно ми е, бидејќи одсекогаш сум имала рамен стомак, но сега од септември повторно почнувам со вежбање и таман ќе си се затегни.
Лелеле да знаеш колку мене ми се потребни тие 6 килограми.Инаку и јас кога вежбав се здебелив,јадев многу благо и пиев многу млеко и си се здебелив сега сакам пак!