џаџа цело време се борам со тоа да качам некое килце и ништо, пред пет години останав бремена и од 45 кила си качив скоро на 65 хаха и од кога се породив само 4о дени бев со 65 кила, после како да си се стопија не ми остана ни килце од тие 65 кила, сега имам едвај 50 ама на ,170 с, и те како изгледаат малце, со што не пробаав и се залудно, матицниот ми вика па имаш само 25 години со се секирас здрава си важно, хахах таму на 40 ке се поправиш, иначе друго сто сакав да кажам е дека многу пушев, сега еве скоро 5 дена немам запалено ги откажувам и имам повекее апетит па ке видиме
Jas sum 1.58 i sum samo 38 kila jadam kolku sto mozam no ne se ``faka``za mene sakam da se popravam no ne so celulit i salo tuku so oblini... HELPP
Си имаш таков организам,доколку не ти штети нешто толкавата тежина на здравјето немора да си се здебалуваш,но доколку сакаш заради изгледот пробај пивски класец,и јади како што треба.Дококлку сакаш да се дебелееш без целулит ти препорачувам вежбање,но не премногу бидејќи џабе ке ти е обидот за слабеење Поздрав.
Можам на секого да помогнам, нормално сум трпение и со решавање на психата и вежбање за да се добие апетит. Ако некој е заинтересирана нека пише.
Јас вежбам, и со тоа се здебелив после 3 години јас имам 2кг плус се чувствувам здраво и изгледам многу убаво во телото. А пивски квасец и што уште не не помага ич.
И јас сакам да се здебелам ама не знам какви вежби да правам, ако може некој да постира некои видеа со вежби што му помогнале?
Треба да почнеш да раководиш дневник за исхрана и да почнеш да пишуваш што јадеш. Види колку калории внесуваш од прилика и прилагоди ги кон твоите потреби. Вежбај барем 3 пати неделно,најди некоја теретана со прилагодливи услови. Спиј 8 часа.
Здраво, имам 36 години и имам 48 килограми, висина 167 цм. Помогнете ми како да надокнадам барем 10 килограми. Исто така сум и мајка на две деца. Одапред ви благодарам, чекам одговор.
ја кога сакам малце да се поправам, зашто брзо ослабувам- самиот метаболизам ми е таков и јадам многу. Јадам неколку пати дневно и пообилно. Исто многу леб јадам. Пола леб и поише сигурно. После у школо купувам хамбургери, тостови, стекови, помфрити со мајонез многу- нешто што е помрсно така и на секои идење у град "на кафе"- моето кафе е нешто истотака од ресторан помрсно или така (ама тоа не е во случај само кога сакам да се поправам, секад коа искачаме- ја јадам ) и пак имам 53/ 54 кила на 165 висина
Како што прочитав на повеќето им помогнал пивскиот квасец... и јас пиев околу 4 месеци и 1 кило се здебелив после некое време реков ајде пак ке пробам да бидам искрена не ми делуваше баш... А вака нормално си јадам и имам апетит ама ништо не ми се фаќа
vak jadete podrzo i legnete odma posle jadenjeto jadete poveke pati na den no poodilno na primer za dorucek ako ste doma jadete na pr. na mesto vareno przeno jajce i so jajceto dodatoci kako na primer sirenje leb patlidzan ova go zboram za vo leto a vo zima zemete na pr. leb so nutela i mleko no vo mlekoto napraveto go da bide cokoladno itn.
Знае некој да ми каже како се викаат овие апчиња? И дали ги има во сите аптеки во Германија? Пишував ЛП ама не ми одговори Колку што можете побргу да ми кажете, ви благодарам однапред