1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да се поправам?

Дискусија во 'Диети' започната од anste, 29 ноември 2009.

1. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.773
    Допаѓања:
    6.710
    Најмногу 3 во денот можеш 1 пред јадење...Има да ти го отворат апетитооотт.. :rofl:

2. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    џаџа цело време се борам со тоа да качам некое килце и ништо, пред пет години останав бремена и од 45 кила си качив скоро на 65 хаха и од кога се породив само 4о дени бев со 65 кила, после како да си се стопија не ми остана ни килце од тие 65 кила, сега имам едвај 50 ама на ,170 с, и те како изгледаат малце, со што не пробаав и се залудно, матицниот ми вика па имаш само 25 години со се секирас здрава си важно, хахах таму на 40 ке се поправиш, иначе друго сто сакав да кажам е дека многу пушев, сега еве скоро 5 дена немам запалено ги откажувам и имам повекее апетит па ке видиме :D :D :D

3. believe.in.youeself

believe.in.youeself Нов член

Се зачлени на:
    24 ноември 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Jas sum 1.58 i sum samo 38 kila jadam kolku sto mozam no ne se ``faka``za mene sakam da se popravam no ne so celulit i salo tuku so oblini... HELPP

4. GossipGirl2

GossipGirl2 Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    6
    Se zavisi do organizmot jas imam obraten problem od tvojot .. Probaj so pivski kvasec ili b-complex.

5. tejjaam

tejjaam Активен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    14
    Таков ти е организмот.Оди на нутриционист и побарај каква храна треба да јадеш.

6. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.811
    Допаѓања:
    23.327
    Си имаш таков организам,доколку не ти штети нешто толкавата тежина на здравјето немора да си се здебалуваш,но доколку сакаш заради изгледот пробај пивски класец,и јади како што треба.Дококлку сакаш да се дебелееш без целулит ти препорачувам вежбање,но не премногу бидејќи џабе ке ти е обидот за слабеење :) Поздрав.

7. AnichkaLeo

AnichkaLeo Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2013
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    92
    Daj te molam kazi mi i na mene kako da se popravam pozz i blagodaram odnapred

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  8. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Можам на секого да помогнам, нормално сум трпение и со решавање на психата и вежбање за да се добие апетит. Ако некој е заинтересирана нека пише.

9. AnichkaLeo

AnichkaLeo Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2013
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    92
    Zdravo kolku pari se apcinjata i tel za kontakt kako da gi poracam odnapred blagodaram :*

10. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.773
    Допаѓања:
    6.710
    Јас со пивски квасец качив некое килце плус :)

11. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    Јас вежбам, и со тоа се здебелив после 3 години јас имам 2кг плус се чувствувам здраво и изгледам многу убаво во телото. А пивски квасец и што уште не не помага ич.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  12. anste

anste Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    127
    И јас сакам да се здебелам ама не знам какви вежби да правам, ако може некој да постира некои видеа со вежби што му помогнале?

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  13. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Треба да почнеш да раководиш дневник за исхрана и да почнеш да пишуваш што јадеш.
    Види колку калории внесуваш од прилика и прилагоди ги кон твоите потреби.
    Вежбај барем 3 пати неделно,најди некоја теретана со прилагодливи услови.
    Спиј 8 часа.

14. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    3.937
    Допаѓања:
    12.104
    Ако некој знае нека напише во која храна има повеќе калории :)

15. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
  16. Mira-jacimoska.1

Mira-jacimoska.1 Нов член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, имам 36 години и имам 48 килограми, висина 167 цм. Помогнете ми како да надокнадам барем 10 килограми. Исто така сум и мајка на две деца. Одапред ви благодарам, чекам одговор.

17. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    ја кога сакам малце да се поправам, зашто брзо ослабувам- самиот метаболизам ми е таков и јадам многу. Јадам неколку пати дневно и пообилно. Исто многу леб јадам. Пола леб и поише сигурно. После у школо купувам хамбургери, тостови, стекови, помфрити со мајонез многу- нешто што е помрсно така :rofl: и на секои идење у град "на кафе"- моето кафе е нешто истотака од ресторан помрсно или така (ама тоа не е во случај само кога сакам да се поправам, секад коа искачаме- ја јадам :tmi: :rofl: )

и пак имам 53/ 54 кила на 165 висина :rofl:

18. misel23

misel23 Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2013
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    10
    Како што прочитав на повеќето им помогнал пивскиот квасец... и јас пиев околу 4 месеци и 1 кило се здебелив :rofl: после некое време реков ајде пак ке пробам да бидам искрена не ми делуваше баш... А вака нормално си јадам и имам апетит ама ништо не ми се фаќа :rofl:

19. kelk

kelk Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    5
    vak jadete podrzo i legnete odma posle jadenjeto jadete poveke pati na den no poodilno na primer za dorucek ako ste doma jadete na pr. na mesto vareno przeno jajce i so jajceto dodatoci kako na primer sirenje leb patlidzan ova go zboram za vo leto a vo zima zemete na pr. leb so nutela i mleko no vo mlekoto napraveto go da bide cokoladno itn.

20. kis.ki.ck.a

kis.ki.ck.a Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2

Знае некој да ми каже како се викаат овие апчиња? И дали ги има во сите аптеки во Германија? Пишував ЛП ама не ми одговори :?: Колку што можете побргу да ми кажете, ви благодарам однапред :*