jas sum zainteresirana te molam kazi kako se vikat ili pisi mi koe distributerot negov broj ili slicno.Odnapred ti blagodaram.
da vo vid na tableti e .samo jas imam slusnato deka pivskiot kvasec se koristi za zajknuvanje na nokti,kosa i slicno.demek ne vlijael na kilazata
Го има во вид на таблети но го има како капсули. капсулата е подобар избор според мене посто не го осекас малку гадниот мирис и вкус. пивскиот квацес е богат со Б витамини, тоцно е дека ја зајакнува косата, ноктите, има супер дејство на кожата, е сега за килажата...не знам баш.на некого му го подобрува апетито на некого не. у секој случај нема лошо дејство да с епроба. ништо неможеш да изгубиш, а можеш да добиеш... ја имам пиено и за месц ипол качив 3кг. е сега дали ради квасецот или па поише јадев а помалку трошев...кој да знае
И јас го имам истиот проблем многу сакам да се попраам ама колку и да јадам се ми оде во стомакот само а во нозете и рацете ко чечкалица сум
Сум пробала и со Б-комплекс, со разни витамини и инекции кои се пијат ... И пак ништо Сега решив да ве послушам за пивскиот квасец и ке ви пишам што се случува а инаку живеам многу брзо факултет, работа, излегување и ... дечко ... долга врска што добро знае да те стави под стрес да се нервираш и да немаш апетит ... а ... можно е од многу секс да слабеам ??? позз срцки сте
Во текот на сексуалниот чин се трошат околу 80 калории, а дневно човекот просечно внесува околу 2000 калории. Што значи, не се слабее од сексот.
Како помала пиев еден сируп, со одвратен вкус, што ми го препорача матичниот лекар, а тој сируп те поттикнува да јадеш, однсно те огладнува. Имаше ефект додека го пиев, но потоа престанав поради гадењето кое го добивав при пиење. Инаку не ми текнува името на сирупот, знам дека беше во портокалово-кафена опаковка, а можеби веќе и не се произведува.
Имам 14 години но сум тешка 30кг и сум висока 144 цм тоа е мнг малце треба да имам најмалце 36 кила за моја воздраст но коа бев на лекар ми рекоа дека каснам 2 години со растот дека се водам ко 12 годишно дете. Дали некој користел диета некаква за дебелеење и дали ке може да ми ја даде?!
Ме убедивте и јас да купам пивски квасец, 23 години имам и 45 кг, за греота, а висока 165... Ми се смачи веќеее
откако прочитав на форумов за пивскиот квасец решив да пробам ... и еве сега си пијам веке 2 недели... јадам како будала ... ама сеуште нема резултати... се надевам дека наскоро ќе има ...
Јас пијам пивски квасец веќе 2 недели, и аптитот ми е премногу зголемен, само јадам ко прасенце. Се надевам ке добијам и јас некое килце Јас најмногу ослабувам од цигари, никаков апетит немам од нив сеа ги поднамалувам, сакам скрос да ги откажам и да си ја вратам тежината.
Девојки јас накачив 3 килца од пивскиот квасец (а сега си купив и б комплекс) па да видиме и тие како ќе дејствуваат
Јас дневно пијам половина од дозата дадена во упатстото, после јадење, али еве после неколку 1 месец пиење нема резултати кај мене. Може треба да пијам уште толку, ама некако многу ми е
значи вака бев во аптеката и реков дајте ми пивски квасец.ми дадоа некои кафени апчиња и ми ги ставија во мало хартиено кесенце но не ми напишаа ниту ми кажаа колку пати дневно да ги пијам или пред или после јадење ве молам кажете колкава треба да биде дозата дневно и дали пред или после јадење се пијат фала
се пијат 3 пати на ден по 2 значи вкупно 6 на ден, не знам јас кога како или предјадење или послејадење не се штетни кога било пиј ги
тие кафеавите апчиња што ти ги дале не се пивски квасец, туку б-комплекс! пивскиот квасец се бели таблети и се пијат 3 пати по 2, безразлика дали е пред или по јадење