Па баш сабајле и го поставив истово прашање и ми кажа дека и е зголемен апетитот откако го пие шејков. Ви посакувам успех на сите!
Бидејќи не можам да ти пратам ЛП, ме интересира дали една кесичка од таа козја сурутка и стигнува на сестра ти за еден месец?
Една кесичка има 100 g, а дозата за шејкот е една супена лажица (15 g), значи ако конзумираш по еден шејк дневно - ќе има доволно за 10 дена (ако ги регулираш дозите, односно ставаш помалку ќе имаш и за две недели). Сестра ми вчера ја почна втората кесичка. Морам да спомнам дека шејкот е супер и за тие што вежбаат; другар ми активно се занимава со бодибилдинг и редовно си пие сурутка со млеко и нема никакви последици по здравјето
Јас купив од сурутката од овца и крава од виталија ја испив а немам никаков резултат.Сега кога го прочитав ова ќе барам и козја да пијам можеби од едно пакување нема резултат Со среќа на сите
Сурутката сама по себе нема да помогне од нигде никаде да накачите килажа. Тоа е протеин кој најчесто го употребуваат оние кои практикуваат физичка активност и со тоа набиваат мускулна маса. Џабе се товате со протеин ако нема физичка активност. Сурутката не е суплемент или витамин за да го зголеми апетитот магично. Можеби сестра и на Јордановска е физички поактивна па затоа накачила на килажа. Ама како и да е, јас воопшто не верувам дека баш тоа е причина за килограмите затоа што е практично невозможно. Еве јас одамна пијам сурутка, но не ја пијам по рецептот кој беше објавен претходно и апетитот ми е ист, физички сум малку поактивна од претходно, но некои позначајни промени нема, освен тоа што се чувствувам поенергично во текот на денот.
За поправање - само јадење.Порано пиев и Б-комплекс, Олиговит, ама нормално јас си чекав од нив да биде нешто.Престанав да ги пијам, а започнав со јадење повеќе овошје, зеленчук и месо.Поготово рибата.Порано ни залак не ставав во уста и на се‘ наоѓав некоја замерка.Сега се водам по правилото: ‘‘пробај, па после зборувај‘‘.Ќе видите дека делува.Си листам и овдека на фемина инстаграм, мотивација плус.На вага не се мерам, резултатите ми се приметуваат по фармерки, а за рацете на огледало.И најважно, без нервози.Јас си бројам до десетка, така да се‘ ми е под контрола ставено. Ги држам конциве Риба, одозгора лимонче.. мераци.Често и си експериментирам со јадењата. Пилешко со ориз во рерна заедно со ситно сецкани пиперки Гледам да се хранам здраво, а да не конзумирам премногу мрсно или презачинето.Сепак, поентата е и тоа, на здрав начин да се дебелее.Патем, започнав и со правење на вежби. Ем се чувствувам удобно, ем го обликувам телото
Јас би сакала да ви кажам како се поправив за 3 месеци сега сум тамн . Ми кажаа да си пијам по едно апче на ден пивски квасец напладне ..насабајле и навечер плус пијам едно б комплекс ..верувајте многу ми помогна уште што не пробав не финционираше е од пивскиот квасец сум многу задоволна плус и крвната слика ми е супер апчињата имаат многу витамини и створаат апетит ви ги препорачувам поздрав.
Mnogu zavisi od metabolizmot jas uste sto ne piev i ne jadev i se bev slaba.Visoka i slaba za nekoj moze zvuci primamlivo no ne i za mene,kako vrba...Duri koga zabremeniv pocnav da se zdebeluvam.
Jas imam 23 godini visoka sum okolu 1,63cm i tezam 40kg oteskogas sum imala tezina koja varirase od 47kg do 52kg vo april naglo oslabev i za mesec ipol od 47 tezinata mi padna na 38 kg osven sto izgledav uzasno nemav sila za nisto da napravam. Na lekar mi kazaa deka toa e od stresi mi dadoa vitamini i apcinja od pivski kvasec, vo meguvreme se rasprasuvav i nekoi luge mi predlozija da pijam zivi jajca od prepelica za vrakanje na apetitot duri i da vezbam fitnes ili druga fizicka aktivnost. Od krajot na maj pijam se od navedenoto duri i pocnav da vezbam no samo se popraviv 2 kila, jadam normalno poveke ne cuvstvuvam zamor i omalaksanost no tezinata nikako ne mi se mrda od 40kg a veke se pominati 2 meseci, a spored lekarot veke trease da imam nekoi 6 kila plus. Se custvuvam uzasno i nemozam da se poglednam vo ogledalo. Ve molam ako nekoj imal vakov problem ili ako mozebi znae resenie da go spodeli so mene. Fala vi odnapred.
ете и јас се жалев сакам да се поправам и слични работи, сега сакам да ослабам... највише се здебелив од тоа што јадев тестенини... сега па се трудам да ослабам..
Малку ги заборавив сега пак почнав и незнам дали од нив ама си јадам повеќеедно време јадев само по една кришка леб сега зголемив по 2-3