Фала ти. Неделава почнав со вежбање, па ме плаши да не симнам многу килажа. Инаку, каде можам да го најдам протеинот?
Еве од оваја продавница можеш да го нарачаш https://hardcoreshop.mk/shop/100-whey-100-2275-gr-bag/ Го имат на попуст моментално. Имат и помали паковања. Јади повеќе и нема да паѓаш на тежина
Јас сум цел живот ваква, и почна да ми смета веке, едвај 50 кг, немам додуша ни толку, и дете родив и одма се вратив на старата килажа за неполни 3 месеци. Во принцип гледам да се хранам здраво колку можам, брз метаболизам и тоа е. Кои витамини ги препорачувате, освен пивски квасец оти не ги можам ич .
Кажете нешто и јас сакам да се поправам. Имам само 47 кила. И како мала бев ваква и сеуште сум. А како мала мајка ми не ми даваше да пиам такви разни таблети за зголемување на апетит велеше дека ќе се здебелам само ако јадам повеќе... Хелп
Од денес почнав да ги конзумирам апчињата пивски квасец па белки ќе има резултати после неколку месеци барем да се поправам 5-6 килца..
Гејнер се пие измеѓу оброк. Ти го препорачувам serious mass BSN true mass gainer, muscle pharm combat xl, mass xxl, impact weight gainer.. Овие гејнери се најквалитетни. Немој да купуваш од евтините пошто се чкарт и полни се со дехтроза. Го пиеш само со млеко,не додаваш ништо пошто во една доза од serious mass имаш 1250 калории. Во останатите има помалку. Имам користено многу врсти на гејнери и имам доста искуство сонив. Ако имаш прашања слободно пиши
Овде има 70грама хидрати со низок гликогемичен индекс. Јадам секој ден овез и дебелеј ито како. Али мора да јадеш хидрати и од други извори како батат,тестенина,ориз грав....
Па зависи,мене ми е повкусен со банана и јаготки. Можеш да го мешаш со некој вид овошје или со путер од кикиритки. Можеш да си правиш смути,има многу начини