Јас си се помирив дека колку и да јадам, веројатно никогаш нема да се поправам Битно апетитот ме служи и уживам во омилената храна. Некои сонуваат за тоа... така што можеме да бидеме среќни ние
И јас сум многу слаба ама кога ми се пријаде, тогаш си јадам. Не ми е битно колку е часот. Дури и мене другарките ми завидуваат.
Тоа е предноста, што не мораме да се ограничуваме временски и количински. Сепак не треба да претеруваме со брза храна, благо итн. Иако тоа не се таложи на нас, сепак може да предизвика здравствени проблеми.
Не јадам брза храна или многу, многу ретко да се случи и тоа е без месо оти сум речиси вегетаријанец. И благо не јадам многу. Ама јадење, она што се вика доручек, ручек или вечера си е количински.
Се помирив дека таков организам имам и тоа е тоа. А после порагајот што убава килажа си имав , ама за три месеца ја симнав без диети без ништо. Колку и да јадам пак сум иста килажа, е кога престанав со доење за 2 месеца 4 кг качив а исто си јадев. Инаку брза храна не јадам, многу ретко, газирано ретко, имам три главни оброка, измегу ужинки, кога како. Е повеќе ме можам, имав период кога се трудев на сила повеќе да каснувам ама џабе беше, пак на исто бев, само мачнини си правев.
И јас мислев дека многу јадам и дека нема шанси да качам некое кило се додека не почнав да јадам редовно во исто време од прилика. Почнав со 3000 калории. Доколку неможете да се поправите или не се храните правилно и редовно или имате глисти или поради болест. Тие што велат дека имаат таков организам се лажат. Ист бев. 6 оброци дневно. Сте станале наутро, доза протеин. Пауза додека се средите па следува доручек како што треба. После уште една доза проетеин па ручек. Пред вечера исто. Доколку имате време на лагер може да биде храна наместо протеин. Витамински додатоци обавезно бидејќи потребните витамини на организмот со храна нема шанси да ги снабдите колку и да била таа разновидна. Доколку немате апетит тоа е друго. Имав ист проблем. Ќе си купите пептиди ГХРП-6, се користи поткожно. После дозирање се што има на маса ќе изедете.
Ништо ни 1кг, многу јас нагло ослабев оваа година преку 15кг и никако неможам да ги вратам кг дали од хормониве што варираат има врска незнам што е проблем ..
Дали има влијание Витамин Е во покачување на телесната тежина? Барав на нет, но не најдов ништо конкретно
Здраво на сите членови . Нов член сум ми препорачаа да пијам шејк, протеин и апчиња од Хербалајф јас ги пијам ама нема ефект. Јас повторно губам на килажа . Ве молам ако има некое иакуство како моето што качил килажа со овие производи да ми каже секое искуство е добре дојдено Ви благодарам.
Јас сум 175см со 60кг и сите ми велат дека сум слаба, барем уште 4кг, да се заоблиш ми викаат, а јас пак ..убаво ми е, здрава сум, се чуствувам добро, јадам се и сешто, ама не се дебелам.. како да качиме уште 4-5кг? Една консултантка на Орифлем ми ги ги нудеше шејкот и таблетите од Велнес, да зајакнам имунитет