Јас сум начакила 5кг , ама гради исти хаха Инч јадам све еве на 23 год почнав по малку да качам некој кг ама уште треба. Не пијам никакви апчиња Само сакам гради да ми расти малкуу ..хехе али тоа е
Во последнава година се поправив за 4-5кила, ми помогна тоа што јадам само повеќе количински. Ја јадам истата храна како отсекогаш, но сега во поголеми количини. Не се поправив на здрав начин знам(јадам мноооогу фаст фуд) ама не ми е гајле, конечно сум среќна дека стигнав над 50кг, скромно 51,5 хахаха И друг работа што мислам дека влијаеше кај мене е што завршив факс и конечно се ослободиив од најголемиот стрес во мојот живот
Јас сум иста висина и тежина моментално 58. Инаку имав отсекогаш 63 -64 но откако се породив нагло слабеам. Овие два три дена како не фати стомачен вирус ослабнав 2 кг. Страшно. Несакам да сум волку слаба, ич не ми стои... дајте некој совет ,што пиете за здебелување
Јас сега ќе ве претекам сите Само во ваква ситуација се поправам, бремена сум , може после порагај здравје ќе задржам нешто
Јас дополнително симнав.. Имав некои стресови минатиов период и бев многу зафатена, па ми се случуваше и да прескокнам оброк. Сега сум back on track и јадам нормално, ама цела облека виси на мене.
@anggell @Kimberly11 @prominent И јас не мрднав . Абе си викам ова можи ни е и на психичка база , навикнати абе знаеш не ми се јади...
Јас сум сигурна дека е повеќе на психичка база, кога сум уморна не можам ништо во уста да ставам, а секое лето одам во минус на топло имам мачнини не можам да јадам. Цел живот сум вака.
Јас да се пофалам конечно качив килажа. За 2 месеци од 68 на 76. Доручек ручек вечера и 1 до 2 измеѓу оброци овесна каша. Али пуста нервоза и стрес недава да јади чоек рајат. Денес - 1.5кг. Стресот е најчест причинител за пад на кг.
Јас обично си јадам нормално, дури и повеќе од тие што се покрупни од мене и си стојам на отприлика иста килажа (42-43кг) А сега симнав уште повеќе само од еден краток период што внесував помалку храна
И јас место да качам симнав .. тешко иде ова качувањево килажа а одма симињам одма слабеам под мал стрес. Доаѓам да се тешам тука дека не сум единствена со ова.
Јади повеќе Ако не ти се јаде повеќе, пиј витамини за да ти се јаде повеќе Ако вежбаш може да купиш гејнер да пиеш, ама ако не вежбаш активно, поарно не.