Девојки, за дебелење само НУТРИЦИОНИСТ! Мене ми изработи план за исхрана една девојка од Битола за 1000 ден (вегетаријански, пошто не јадам месо). Не знам дали уште и се исти цените, али ако сакате контакт пишете ми во порака, да не ја препорачувам јавноо без нејзина согласност. За програмата: Јадам 5 пати дневно, вежбам секој втор ден по 20-30 мин (прости вежби за задник, стомачни и размрдување - сите од неа одобрени) Храна: секој ден си има 3 главни јадења и 2 ужини - се е базирано на здрава храна (над тоа што го дава таа можете да јадите се што сакате додатно, али овие работи од програмата мора да се изедат). Пошто не јадам месо, во главно ручоците се со различни видови на риба, морска храна или веге плескавици, пици и слично. Ужината е богата со јаткасти плодови, кои се плански распоредени и уклопени со шејкови по нејзини рецепти. Јадењата кои не се широко познати си имаат рецепт од неа напишан, се готват брзо. Резултати: За 2 и пол неделни имам качено 4 кг, целта ми е да качам 5кг овој месец. Се е пресметано за качување на најздрав можен начин.
Заборавив да напишам дека според вашата поставена цел и ваша тежина и висина се прави индивидуален план.
Другарка ми ја правеше истата програма пред 4 месеци, уште е со иста килажа, али планира да ја повтори сега од 15ти. Може со истиот план, може нов да ти изработат. Јас искрено сум многу мрзлива кога станува збор за смислување што да јадам, па планирам да си плаќам секој месец само програма да ми прави, за одржување на килажа, пошто реално ич не е скапа во споредна со некои цени во Скопје... Во секој случај другака ми не престана да вежба, пошто тие вежите и го креваат апетитот, и почна да пази што јади. Иако не е веќе на тој планот, пак многу од работите што ги има таму ги јади цело време, посебно ужините. Шејковите се бомба навистина.
Де прати ми мене Можам и онлајн ваљда реално 1000 денари не се ништо за резултатов што го викаш. Се исплати Јас треба бар 5-6кг да качам
Другарка на моја другарка која е иначе бодибилдер се боцкаше со пептиди (ГРХП-6) или така нешто, типката све и свашта јадеше, се истураше од јадење. Мислам дека има и апчиња ама ефектот не е тоа тоа.