Дефинитивно морам да пробам нешто. Шејкот што сте го пишале обавезно, три оброци, ужина и ќе почнам да вежбам. Е од ова ако не се поправам стварно се откажувам засекогаш.
Па повеќе специјалисти ми кажале од слаби грбни мускули дека ми е ама и јас се осеќам а ослабнам многу ме боли кичмата....
Слаби мускули и слаба килажа е различна работа. Тоа веќе има смисла. Не се замарај со килажа премногу, али ако немаш некој проблем поради кој не би смеела да вежбаш, тогаш гледај да вежбаш и да ја зајакнеш мускулатурата. Исто така прави вежби за истегнување. Мене лично јога мноогу ми помага, ја обожавам. И за зајакнување на телото и за истегнување, али одбери ти што ти одговара/ти се допаѓа највеќе.
Пробувам на неколку пати да вежбам за истегнување и сила имам купено од јасна пилатес. Реалнп топ е ама имам болки и прекинувам.... и после некое време пак .... не знам ко да не ми годи ниту вежбањето
сигурно на тој мисли, знам дека некои го земале за здебелување, не знам како можат да си играат со такво нешто
Има поубав сируп и се вика овез. Овез,банана,млеко,путер од кикири или лешник,малку веј и етети сируп. Пијај 2 пати дневно за 2 недели ќе качиш тежина гарантирано.
Od zdravstveni pricini so zeludnik problem mnogu oslabev.Sakam da se zdebelam i opraam.Zimam nasabajjle smuti banana bademi med i 25g protein rastitelen .Dali e dobra kombinacija ?? I dali toa moze da se pie vo rok od 2h ili treba podolgo? Neznam kako da go vnesam proteinot pravilno