mene dovolno mi e mlekoto za soncanje i losion za posle soncanje i sekoja godina si dobivam ubav cokoladen ten, ama sekoj vtor den odam na plaza ili bazen
Срцки, сте слушнале за мачкање маргарин ? Денеска баш зборував со една другарка за по брзо потемнување и таа ми кажа деке пробала со маргарин ( но од оние во коцка што се ) ..Таа лани летото се мачкала со маргарин и уште третиот ден била многу црна .. Кисс до вас
јас имам слушнатао ама мислам дека тоа успева многу доколку си на море....така имам слушнато па незнам немам пробано!
јас се мачкам секое лето кога идам на одмор со маргарин кристал и секогаш добивам убава чоколадна боја
Јас лани со другарките маслиново масло се мачкав и доста поцрнев А една жена цело време со павличава и ептен си фати боја ... оваа година и јас планирам
Јас од дамна сум простена од убавата боја Само што ќе излезам на сонце ми излегува алерегија и многу чеша.. несмеам на сонце да седам или да се мачкам со 50 фактор
каротинот брка работа али кошта едно 600 денари бај д веј да не знае некој па сега уфф сакам кажам незнам речам ... тоа билдерите кога идат на такмичење земаат нешто за тенот да им биде ептеен темен го имало по аптеки а се потемнувало за неколку сати на сонце барем така имам слушнато ...да не знае некој нешто повеќе за тоа ?
другар мој е билдер хахаахаха и он беше 3-4 дена во Охрид се врати ЦРН! вика ова 15 мин. дали стоев на сонце ! КАКО Е МОЖНО ТОЛКУ ДА ПОЦРНИ ?!?! мора да дознаам.. ама сега е надвор од Македонија...
Ауууууууууууууу акоо дознаеш те молам извести не Јас во среда одам на одмор паа..Сакааам да добијам боичка..
не горам воопшто никад во животов не сум изгорела за1 ден добивам некоја боичка а за 10 дена се врќам како циганка црна дома
Ахамм епа супер тогаш, значи дефинитивно во среда а и остананите 9 дена ќе се мачкам со маргарин .. хуху се надевам дека ќе поцрнам бааги
Ако сакаш брзо да поцрниш кога си на одмор мачкај се со масло за сончање. Го има во аптеките и нема некоја голема разлика во цената во споредба со млеката за сончање!!!