Сум го гледала во најобични продавничиња, колонијали, а во големите маркети не. Провери во некое дуќанче во комшии, можеби таму ќе имаш среќа да го најдеш.
Девојки барам решение за моите акни кои не се толку страшни но сепак ги има.Случајно ги купив Young derm крем против акни од алкалоид и лосионот од истата колекција...Барам да сподели искуство доколку некој ги има користено овие производи...позз
Тие се за тинејџери и мислам дека не помагаат многу. 21 мислам дека ти се годините, па ти треба нешто појако, а овој лосион е слаб.
Се согласувам дека лосионот не е толку јак зошто претходно го имав користено,а кремата сега ја земв како гел е..па ке пробам може ке одговра на мојата кожа.Дали ја имаш користено марама?
Ги имам користено, и пудрата едно време ја користев ради мозолчињато, зошто ми кажаа ги суши, но мене ништо од тоа не ми помогна. Еве јас што користам недела дена и лицето значајно ми се исчисти. Секоја вечер ставам зелена глина, а после тоа се мачкам со маст од невен. Наутро се мијам со сапун од докторс, а потоа се чистам со лосион од докторс, некој нов е Антиакне хербал и пак невен. Мозолчиеа веќе немам. само некој митесер, а и тие излегуваат на површина.
Ја ставам на лице, за смирување на мозолчињата, но ја користам и за тело, раце , стапала. Супер е маста. Лицето баш ми го смирува.
мацо на вечер ја ставаш или како?и колку често? да знам дека невенот игра таква улога ама незнаев дека има таква маст...
Ставам сабајле од кога ќе се измијам и исчистам со лосион, значи не ставам пудра за преку ден, дур не го оправам лицево. Само малце е мрсна , па светам и навечер, го мијам прво лицето, па го чистам со лосион и пак од маста. Јас земав маст од невен универзална, значи за се, но има и само за лице.
Баге, здраве кремчето и мене ми го откри баба ми (што живее во истиот град каде што и ти =)) Го имаш во Дијана маркетот во третата од црвените згради после музејот што се. Таму е дури поевтино од тука. И клиндамицин земи си од аптека обавезно!
Девојки, постојано го благословувам Др. Дохчев. Пред една година серизони проблеми со кожата на лицето и на стопалото ми ги реши со 7минутен преглед. Кога требаше да ја направам 3тата контрола ординацијата му беше затворена поради негови здравствени проблеми. Очајнички ве замолувам доколку имате некаква понова информација околу неговото работење, да ми одговорите Доколку работи посетете го, ќе ви ги реши кожните проблеми.
Околу здраве кремата Ја купив, мало плаво кутивче е, и е цврста бела крема.. Ја ставав врз бубулиците преку нок, и отсабајле кога ке се разбудам и нема некоја посебна промена, искрено очекував повеке од кремава, не велам дека сакам одма резултати преку нок, дури и после неколку дена немаше нешто посебно.. може не е за мојот тип на кожа.. другарка ја користи, али она среќлика има супер чисто лице, и понекад ке и се појави Една голема бубулица на чело или било каде, и само става од кремчето и и ја нема за 2-3 дена, може за таа намена е,башка нејзиното лице е суво..моето мрсно..тоа е али не ве кошта многу да пробате,так да пробајте ако сакате..
Сакам да те прашам, нели е малце чудно што секоја вечер ставаш глината т.е го сушиш лицето, и после одма му ставаш мрсно? Да не се помешам, невен маста е една жолта така, во поголемо кутивче? барем таква јас имам.. супер е маста за омекнување на кожа на тело,изгоретини,гребнатини,али никогаш порано ја немам користено за лице... помага?? пошо као за против бубулици нели викаат требало да се суши лицето, а не да се мрси... ??? поз
Епа многу ми се суши од глината затоа си ставам невен. Невенот е голема кутија со портокалово цветче. Е сега секоја кожа е различна , ама мене ова ми е супер. Лицето ми е исчистено, неможе за недела дена да има кој знае какви резултати, ама супер е.
Аха..дека мене ми беше чудно,нели глината суши,и после мрсно му ставаш.. а вака после глина и невен,отсабајле кога ке се разбудиш има некоја разлика? се гледа лицето смирено од акни ова она,пошто една нок знае голема разлика да направи имам приметено