Поздрав феминки. Сакам да ве прашам ако знаете да ми одговорите: Знам дека на мојот компјутер имам WI-FI но незнам како да ја пронајдам лозинката зошто во компјутери многи не се разбирам, на телефонот гледам дека имам профил но не ја знам лозинката. Дали лозинката можам да ја најдам на компјутерот и каде?
ај пробај вака 1,оди Start па отвори Run и напиши ncpa.cpl и Enter 2.кога ќе ти се отвори прозорчето одбери Wifi или Wireless Network Connection и отвори го 3,после кликни Wireless Properties па Security и Show Characters
Фала пробав како што ми кажа и ми се отвори Local Area Conection и кликам таму ништо од ова што ми кажане пишува
Ајде вака оди Старт после тоа кликаш на Control Panel и потоа кликаш Network and Internet. Потоа ќе кликнеш на ова со црвено обележано : Малце измешани се, али ќе се снајдеш
^ И јас пробував вака, ама имам Windows XP и затоа не функционира Ама после проверив на рутерот и си го пронајдов пасвордот.
Вака сега.. ќе одиш доле десно каде што ти е знакчето за конекција.. десен клик на твоето wi-fi и Properties.. Ти се отвара ново прозорче со кодот, стискаш само Show Characters и ти се покажува пасвордот
Да прашам некој да не знае некоја програма за поврзување на филипс тв со десктоп компјутер преку вифи? Пробав со mediaconnect (компјутерот не го наоѓа тв-то, а тв го наоѓа комп ама вели дека нема споделени податоци), miracast одговара само на таблет и телефон, немора да е share content може и screen mirroring за кој miracast е топ ама е андроид апликација а не програма.. да помогнам ако некој бара знам дека за lg тв е со smartshare (share content, јас го користам) а за samsung e allshare (исто го користам јас, share content)..
И јас сум се обидувала не ми успеало, исто имам филипс телевизор. Ако некако ти успее кажи ми и мене. А и ќе ти пипам ако ми успее мене некако. Позз..
Jas sum na Telekom i koga pravea promenii otvaraa nekoja nivna promena i mi go promenija pasvordot. Ne znam dali mozes ti sama da si ja smenis. Vsisnost sigurno moze, ama jas ne go znam nacinot.
пробај од тука http://kb.netgear.com/app/answers/d...-network-name-(ssid)??cid=wmt_netgear_organic мене ми успеа пред неколку години, веројатно ова било, укуцав how to change password on my router.. и ова излезе.. те води , имаш таму инструкции, само следи ги