Како дознавте за форумов?

Дискусија во 'За форумот' започната од OrdinaryGirl, 15 ноември 2010.

1. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Па често си ја посетував страната, и си редев убавина и мода, здравје, секс и дојдов до форумот. Читав со месеци, добив безброј совети, иако јас лично не сум ги побарала, но ги најдов. Среќна сум што сум дел од фемина затоа што искрено открив многу работи за кои не сум знаела, работи за кои не сум можела со никого да дискутирам а тука на големо се збори, работи за дел од мене...

2. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.634
    Допаѓања:
    3.742
    Oд другарка :D

3. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Си чепкам јас често по страниве и го отворив форумот...долго време пред да се регистрирам си читав и на крај се регистрирав и јас - да не бидам покусо :lol: :rofl:

4. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Знам порано барав секакви страници и информации по нет и така ја открив и фемина (како и повеќето форуми на кои сум член) ама од тогаш редовно ја посетував страната, а подоцна и форумов.
    Е сега, дури пред месец дена „собрав м*да“ да се регистрирам. :lol:

5. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    626
    Допаѓања:
    286
    што и да побарав на нет ...одмор , женски проблеми све ми излегуваше форумов и читав читав и се зачленив ..да не сум покусо и ја :$

6. akekzzy8

akekzzy8 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Од Фб, пријателите имаат лајкнато на вашата страна на фб , па го следев линкот. Она што го прочитав таму многу ми се допадна, па одев понатаму. Повеќе време само читав за се, па сега се и регистрирав.

7. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    2.271
    за фемина како страна знаев од поодамна, али за форумот (што како е) ми кажа братучетка ми.

8. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    Од фејсбук знаев за страната фемина и редовно ја читав , а за форумот сама и на форумот редовно читав и после некое време се регистрирав :)

9. wild.cat

wild.cat Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    28
    уште кога дознав за фемина го видов и форумот долго време не бев регистирана само така го читав а сега се регистриравв :)

10. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Мене Чак Норис ми кажа 8)

11. RodenaSoGreska

RodenaSoGreska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    49
    Со една другарка правеме муабет и ја прашував да ми даде некоја интересна страна да си читкам за се и сешто што е поврзано со жените и таа ми кажа да дојдам на фемина.Некое време онака читав само ама краток периот беше тоа.И на крајот и јас се зачленив покуса да не останам :)

12. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    767
    It's a Ninja thing, you wouldn't understand. ;)

На Cynthia, Mayyya и Hipica им се допаѓа ова.
  13. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Баш се замислив и не можам да се сетам како дознав за форумов :o :^)

14. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    За Фемина знам поодамна а за форумот дознав пред неколку месеци,прво само читав па потоа решив да се зачленам.Убаво место за дискусија,прашања и совети и секако дека е најпоуларниот женски форум во Македонија :) .

15. priti

priti Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    83
    Јас преку една другарка таа го читаше форумот само нејќеше да ми каже под кое корисничко име е тука ми рече прво зачлени се па ќе ти кажам и еве се зачленив ама не ми кажа уште ха не се имаме видено а прво само читав да видам шо е како е па после и се зачленив

16. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    2.239
    Знам од порано за форумов, онака на нет случајно сум наишла на него, ама пред неколку месеци другарка ми ми спомна, ми кажа дека има што да се прочита, дека е интересен и не чекав, одма се регистрирав. :rofl:

17. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    За форумов дознав случајно од една колешка на работа,така што кога таа прелистуваше по вашите страници,видов дека има доста интересни и убави работи!!
    Доста добро креиран,така што решив и јас да се вклучам и да ве друзам :hai:
    поздрав

18. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    За фемина дознав преку фејсбук. Гледав некои другарки имаа лајкнато статии и прочепкав. Прво го читав само сајтов и после си реков да видам што има на форумов. И се зачленив одма...

19. la.chocolada

la.chocolada Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    25
    Преку братучетка која исто така е член на фемина форумот.Ноќта спиев кај неа и случајно отвори на форумот и се изненадив од тоа колку убави совети, размена на мислења и интересни работи можат да се најдат тука, па се зачленив и јас.Искрено не се каам што се зачленив, бидејки научив многу работи и ги применив кај себе, но сепак мислам дека доколку некој член несака да биде повеќе да биде дел од форумот, дека треба да има опција во самиот форум за да се избрише истиот или пак некој негов коментар...како и да е, повеќето работи се позитивни и ми е мило што сум дел од него :)

20. ivance5

ivance5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    200
    За форумов дознав на друг форум :lol: