1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како дознавте за форумов?

Дискусија во 'За форумот' започната од OrdinaryGirl, 15 ноември 2010.

1. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.609
    :devil: се нервирам,не ми текнува! А, знаев до пред некој период |(
    некако ме влече дека е преку другарка ама пак не сум сигурна :^)

2. tealea

tealea Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Doznav preku drugi formumi,odamna cesto Ve posetuvam,no eve duri denes se zacleniv,

3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.845
    Допаѓања:
    25.874
    Со оглед на тоа што не ми текнува некоја конкретна ситуација, веројатно случајно. Од еден сајт на друг, од еден форум на трет и така..
    А најверојатно читајќи хороскоп, никогаш не ми е доволно на една страна па поминувам се живо и диво, па стигнав до овде. Или пак некој ми даде линк од калкулаторот за подзнак. Така нешто..

4. Cello-PlaYer

Cello-PlaYer Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    23
    Мислам дека дознав преку една братучетка. Ми зборуваше нешто дека имало за мода, диети, хороскоп.. А јас љубопитна да видам што како ја превртев цела фемина и дознав дека има форум па решив да се зачленам. ;)

5. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    120
    facebook,и подоцна и за форумов

6. nake-mirce

nake-mirce Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    4
    doznav preku drugarki koi kazuva deka tuka imalo dobri soveti..

7. Shaila

Shaila Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    56
    Од другарка ми Sheena ... И еве еден :* до неа ... Ја глеав дека секогаш е на фемина на форумот али не беше зачленета ... После мене се зачлени али сепак не е активна само по читањето е она не по пишувањето :D :D :D

8. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    513
    читајки ја фемина, не пропуштам да не прочитам нешто :D па нормално и форумот е дел од фемина и така :D

9. n.a.k.e

n.a.k.e Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    7
    od mои другарки дознав дека имало убави совети кои ми трема и се.... :clap:

10. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Па искрено од братучетка ми ...

11. bal0n43

bal0n43 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    81
    Најпрво дознав за сајтот. Другарка ми постојано читаше хороскоп тука, па и јас почнав даразгледувам што содржини има. После се расчепкав и низ форумот и видов дека има доста интересни теми и се зачленив со ник шо не го памтам сеа. Се обидував да се најавам но не ми текнуваше ни пасворд ни меил и затоа отворив нов акаунт. Се надевам нема да ме карате за тоа :worried:

12. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    И јас прво дознав за сајтот па се расчепкав низ цел сајт :lol:
    и гледав што пишувале во форумот, доста интересни теми и мислења видов и се зачленив :)

13. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.983
    Јас летово подобро се запознав,иначе го знаев сајтот само,ама планирав за на одмор да одам и реков чекај знам луѓето пишат по форуми,да прочитам по некое мислење за местата кај што планирав да одам и најдов на Фемина и се зачитав.После си отворив уште еден куп интересни теми и викам,дај бе и јас дасе зачленам,ептен се интересни и си се зачленив :) И сега ги канам и другите блиски другарки :)

14. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.506
    На Фемина, поточно форумов ме однесе Гугл кога барав информации за Слимлајн таблетите. Од тогаш си отварам скоро секојдневно и си читам мислења и искуства за производи, рецепти, филмчиња, пишувам кога сум расположена или имам некоја мака но се трудам и јас да дадам совет некому...
    Сајтчево е чиста 10

15. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.290
    Си го дознав форумот преку фемина сајтот додека гледав нешто за мода и се израдував кога видов дека имаат активен подфорум за мода и стил (нешто што во претходното мое форумско искуство го немаше или беше на прилично ниско ниво). И одма јузерче со тоа што згрешив што истото го користам со години па многу одма ме препознаа, али нема врска и онака не целам на тотална анонимност. Убаво место за друштво на девојки :)

16. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Случајно разбрав за странава Фемина, ми кажа дека имало диети са дебелеење да видам хахахаха и одтогаш почнав почесто да ја отварам бидејќи има интересни работи и случајно го видов форумот и ги разгледував темите и по одредено време се зачленив на форумот за да можам и јас да одговарам на прашањата хахахаа
    Супер е форумот :)

17. Ivah

Ivah Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    198
    дознав сосема слуЧајно, доста Често ја отварав фемина зошто и ги Читав прекрасните теми ... потоа слуЧајно наидов на форумот и го отворив и поЧнав да го Читам ми стана доста интересен и советите се доста поуЧни па затоа по кракто време решив да се заЧленам, ми се допага навистина :)

18. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    проверував секој ден хороскоп на феминс па так после дознав за форумот. И откако прочитав некоку теми, решив да се зачленам. :)

19. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Кога бев еднаш на гости кај една другарка, и она читаше и од тогаш навака и јас :D

Член сум од пред само 3 месеца мислам од прилика

20. flowerdust

flowerdust Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    19
    Прво од FaceBook дознав за Femina.mk а потоа за форумов. Долго време читав без да се регистрирам и еве пред неколку минути се регистрирав за да можам да коментирам. :)