Како дознавте за форумов?

Дискусија во 'За форумот' започната од OrdinaryGirl, 15 ноември 2010.

1. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.609
    :devil: се нервирам,не ми текнува! А, знаев до пред некој период |(
    некако ме влече дека е преку другарка ама пак не сум сигурна :^)

2. tealea

tealea Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Doznav preku drugi formumi,odamna cesto Ve posetuvam,no eve duri denes se zacleniv,

3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.838
    Допаѓања:
    25.747
    Со оглед на тоа што не ми текнува некоја конкретна ситуација, веројатно случајно. Од еден сајт на друг, од еден форум на трет и така..
    А најверојатно читајќи хороскоп, никогаш не ми е доволно на една страна па поминувам се живо и диво, па стигнав до овде. Или пак некој ми даде линк од калкулаторот за подзнак. Така нешто..

4. Cello-PlaYer

Cello-PlaYer Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    23
    Мислам дека дознав преку една братучетка. Ми зборуваше нешто дека имало за мода, диети, хороскоп.. А јас љубопитна да видам што како ја превртев цела фемина и дознав дека има форум па решив да се зачленам. ;)

5. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    120
    facebook,и подоцна и за форумов

6. nake-mirce

nake-mirce Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    4
    doznav preku drugarki koi kazuva deka tuka imalo dobri soveti..

7. Shaila

Shaila Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    56
    Од другарка ми Sheena ... И еве еден :* до неа ... Ја глеав дека секогаш е на фемина на форумот али не беше зачленета ... После мене се зачлени али сепак не е активна само по читањето е она не по пишувањето :D :D :D

8. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    513
    читајки ја фемина, не пропуштам да не прочитам нешто :D па нормално и форумот е дел од фемина и така :D

9. n.a.k.e

n.a.k.e Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    7
    od mои другарки дознав дека имало убави совети кои ми трема и се.... :clap:

10. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Па искрено од братучетка ми ...

11. bal0n43

bal0n43 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    81
    Најпрво дознав за сајтот. Другарка ми постојано читаше хороскоп тука, па и јас почнав даразгледувам што содржини има. После се расчепкав и низ форумот и видов дека има доста интересни теми и се зачленив со ник шо не го памтам сеа. Се обидував да се најавам но не ми текнуваше ни пасворд ни меил и затоа отворив нов акаунт. Се надевам нема да ме карате за тоа :worried:

12. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    И јас прво дознав за сајтот па се расчепкав низ цел сајт :lol:
    и гледав што пишувале во форумот, доста интересни теми и мислења видов и се зачленив :)

13. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Јас летово подобро се запознав,иначе го знаев сајтот само,ама планирав за на одмор да одам и реков чекај знам луѓето пишат по форуми,да прочитам по некое мислење за местата кај што планирав да одам и најдов на Фемина и се зачитав.После си отворив уште еден куп интересни теми и викам,дај бе и јас дасе зачленам,ептен се интересни и си се зачленив :) И сега ги канам и другите блиски другарки :)

14. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    На Фемина, поточно форумов ме однесе Гугл кога барав информации за Слимлајн таблетите. Од тогаш си отварам скоро секојдневно и си читам мислења и искуства за производи, рецепти, филмчиња, пишувам кога сум расположена или имам некоја мака но се трудам и јас да дадам совет некому...
    Сајтчево е чиста 10

15. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Си го дознав форумот преку фемина сајтот додека гледав нешто за мода и се израдував кога видов дека имаат активен подфорум за мода и стил (нешто што во претходното мое форумско искуство го немаше или беше на прилично ниско ниво). И одма јузерче со тоа што згрешив што истото го користам со години па многу одма ме препознаа, али нема врска и онака не целам на тотална анонимност. Убаво место за друштво на девојки :)

16. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Случајно разбрав за странава Фемина, ми кажа дека имало диети са дебелеење да видам хахахаха и одтогаш почнав почесто да ја отварам бидејќи има интересни работи и случајно го видов форумот и ги разгледував темите и по одредено време се зачленив на форумот за да можам и јас да одговарам на прашањата хахахаа
    Супер е форумот :)

17. Ivah

Ivah Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    198
    дознав сосема слуЧајно, доста Често ја отварав фемина зошто и ги Читав прекрасните теми ... потоа слуЧајно наидов на форумот и го отворив и поЧнав да го Читам ми стана доста интересен и советите се доста поуЧни па затоа по кракто време решив да се заЧленам, ми се допага навистина :)

18. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    проверував секој ден хороскоп на феминс па так после дознав за форумот. И откако прочитав некоку теми, решив да се зачленам. :)

19. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    Кога бев еднаш на гости кај една другарка, и она читаше и од тогаш навака и јас :D

Член сум од пред само 3 месеца мислам од прилика

20. flowerdust

flowerdust Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    19
    Прво од FaceBook дознав за Femina.mk а потоа за форумов. Долго време читав без да се регистрирам и еве пред неколку минути се регистрирав за да можам да коментирам. :)