Како дознавте за форумов?

Дискусија во 'За форумот' започната од OrdinaryGirl, 15 ноември 2010.

1. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Видов на Facebook, станав фан на Femina, и си чепкав, си читкав хороскоп, убавина и мода, љубов. И потоа ми текна да се зачленам на форумот.

2. Miss-dior

Miss-dior Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    126
    Исто и јас како некои фемини преку ФБ прво читам хороскоп,што има ново и случајно го загледав се регистрирав али не пишував мислења,поактивно почнав овие денови

3. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Facebook Ads.
    Прво сајтот само го читав, а потоа направив акаунт и се приклучив на фемина форумот. :)

4. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Па и јас прво дознав за Фемина од ФБ..и си ја читав редовно..Инаку овде се приклучив најмногу заради моите проблеми со анксиозноста па сакав да побарам совет и да ги споделам моите маки со луѓе кои имаат исти проблеми како мене, но исто така сум активна и на други теми.

5. la.diva

la.diva Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    17
    Дознав од едне друг форум (нема да рекламирам), имаше една тема за кои се најчесто посетувани форуми и го видов. Си го читкам скоро една година али никако да се регистрирам и еве дури денеска се регистрирав, нека ми е со срека.

6. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Преку сајтот, а за сајтот дознав преку фејсбук.
    Другарка ми често ставаше лајкови на хороскопот, па почнав да го посетувам сајтот заради тоа, а и заради интересните статии што ги имаше. Така дознав за форумот кој прво долго време го посетував, а потоа и се зачленив :)

7. Fasty

Fasty Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    Иако на форумов како што можеме да заприметиме од неговото само формирање екстремно феминистички постови и мислења имаше што не викам дека е лошо ќе ни дое памет ваљда така
    искрено јас форумов профилче напрајв само заради WILD CHILD и ќе ми извини девојката што ја спомнувам ..само заради нејзините импресивни коментари напрајв профил прво специјално за да и се обратам неа ... ама подоцна мислев малце да го преуредам и да видам као течат работите сепак I m glad шо не сум педер ако иам овде профил ... фала однапред љубов..

8. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.052
    Допаѓања:
    1.101
    Не знам како налетав воопшто на фемина, но откако прв пат отворив, секој ден прво тоа отварам :) .. а по некое време почнав да го следам форумот и иако бев зачленета, подолго време не бев активна со коментари :)

9. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Барав на Google како да откриајм што сум подзнак во хороскоп и ми излезле фемина,прво ми беше интересна страната и секој ден си читав дневен хороскоп и ред други работи а со тек на времето го открив и форумот и еве ме :)

10. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Јас си читав многу интернет страни,меѓу кои беше и фемина,која секој ден ја отварав...и така еден ден здогледав на десната страна дека пишува форум и кликнав таму и пополека почнав да се снаоѓам што како оди и секој ден си го отварав форумот и си читкав некои корисни совети...во текот на година ипол што ве читав пробав неколку пати да си направав профил ама не ми успеваше...и на 27 август летово пробав да активирам еден од профилите кои си ги имав направено и ми успеа...колку самоооо бев среќна неможам да опишам :D
    И баш се сеќавам дека првото мислење ми беше во темата Испукајте се,бидејќи бев од нешто пред тоа изнервирана,па да си се олеснам :)
    И после цела ноќ дремев на форумов и оставав мислења во теми кои уште од одамна ги читав додека не бев член ;)

11. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    25.832
    нај прво го читав сајтот,сајтот го видов на фејсбук,ама појма немав за форумот.после од брат ми девојката ми кажа дека е зачленета и во форумот,и така почнав да читкам по форумот,и ми беше многу интересно и фатив и јас се зачленив

12. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Го посетував прво само сајтот на фемина,па после почнав да читам по форумот и на крај решив и јас да се зачленам :)

13. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Бев редовен посетител на сајтот ... одеднаш горе кај категориите прочитав ФОРУМ и го читав накај 2 недели,потоа ми се смачи и си направив акаунт :D
    (11.08.2011 :inlove: 17:41)

14. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.840
    Редовно си го гледав хороскопот и после видов има и форум, разлгедав и си реков ај ќе се зачленам се зачленив на 28 мај и после не го отворив до 30 септември. Од тогаш редовно си се уклучувам, читкам и пишувам :inlove:

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    За форумов уште на самиот старт дознав од другарки.Форумов го сладам од самиот START кога почна со работа, редовно читање,се...но едноставно обврските кои ги имав не ми дозволуваа да се зачленам.Така да сега имам време и кооонечно сум тука за дружба. ;)

16. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.340
    Допаѓања:
    3.162
    Како прво за Фемина дознав од Фејсбук, а додека ги прелистував статиите забележав од страна АКТУЕЛНО на ФОРУМОТ. Најпрво само читав и не бев зачленета, а по некое време решив да си направам и акаунт. И така и јас станав член на фемина. :angel:

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Го посетував сајтот повремено, ама никогаш последната категорија во линијата горе ја немав приметено, секогаш до новости сум читала и не знам ни сама како, ФОРУМ не сум приметила. И така извесен период, и по некое време го приметив, а на почетната имав забележано „Најново на форумот“ но не бев се заинтересирала подлабоко кон тоа. Едноставно сама си го открив форумов, и потоа го препорачав на некои другарки од кои 2 имаат акаунт, едната е прилично активна во читање и пишување, другата кога се уклучува (не толку често) повеќе чита отколку пишува :angel:

18. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.281
    Секојдневно го посетував сајтов..И еднаш ми текна да отворам кај ФОРУМ и си отворив ве читнав неколку пати,и си реков ај че се придружам,за да се занимавам со нешо кога ќе ми биди досадно и од 31 Јул 2011. 16:56 h сум ваша верна другарка и посетителка која секогаш че ви даит совет кога ви треба :*

19. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.101
    Па тешко Богами, се изнамачив :sweat:
    Прашај овде, прашај онде, сите за него зборат а никој не кажува каде е...
    Почнав да фаќам врски, да потплатувам луѓе...и еве ме :whew:

На L-enna и blond им се допаѓа ова.
  20. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Па...една другарка видов имаше објавено нешто на фб,и така јас после ја отворив странава.Почнав да ја разгледувам,си напраив account и најпосле дознав за форумов :)))