Како дознавте за форумов?

Дискусија во 'За форумот' започната од OrdinaryGirl, 15 ноември 2010.

1. The.Girl.Next.Door

The.Girl.Next.Door Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    18
    Од другарка!! Цело време ми даваше хороскоп да си читам.. и после си кажувавме што ни пишува за хороскопот и дали е точно! хахаха .. и така на крај си викам ај да си се зачинам.. Looks like fun! :) :D

2. guguence

guguence Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    320
    слуцајно барајки нешто и ја прелистав и решив да се зачлена и така инаку е супер страна

3. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.475
    Допаѓања:
    4.289
    За форумов дознав од другарка ми.. Бев присутна на други форуми а за овој не знаев..

Еднаш другарка ми ми кажа дека имало интересни работи да се прочитаат тука, ми кажа дека се зачленила она и по кратко време се зачленив и јас...

И воопшто не жалам... Се каам само што не сум забележала порано но и сега е океј :) :)

4. Sramezlivoto

Sramezlivoto Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    100
    Опсесија ми се форумите и актинвна сум на многу, а за овој дознав сама, се зачленив веднаш откако ја отворив прв пат фемина (предходно бев актина со друго корисничко име) :) ...

5. Danicleo

Danicleo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    7
    Почесто го гледав хороскоп.Една моја пријателка ми посочи да бидам член...и така ;)

На soco му/ѝ се допаѓа ова.
  6. draganstojicevic

draganstojicevic Активен член

Се зачлени на:
    17 декември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Моето име е Драган, доктор по медицина.
    Јас пишувам од Србија и јас би сакал да препорачувам на овој сајт.
    Дознав за вас од моите пријатели и колеги од Македонија
    Поздрав

7. rozy

rozy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    121
    не беше многу време назад некоја другарка на братучетками и беше објавила нешто на зидот и јас колку сум си радознала погледнав и ми изгледаше многу интересно потоа некое време па сакав да дојдам на сјтоб но не се сеќавав на името така го посетуваав зидот на братучетками додека не си запомнав морам да признаам трааеше многу времее ;) xax

8. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    по случаен пат!Барав нешто за анорексија ми требаше за на школо!И така ја открив Фемина!!!Сега неможам без неа!

9. Kalina1

Kalina1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    37
    Искрено има многу други форуми кој повеке ми се допагаат.Ова е форум за тинејџери и ретко го отварам.
    Усте нешто што не ми се допага што имаат правила да се пишува на кирилица. Мене лично ми е полесно да си пишувам на латиница, незнам зошто такви глупи правила.

10. dog4eto1

dog4eto1 Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    7
    Видов една другарка како го разгледува форумот,па си реков дај и јас да се зачленам.Има интересни теми,игри,едноставно е многу убав :).

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Прво: форумов воопшто не е за тинејџери.
    Второ: не знам што е толку глупаво да се пишува на кирилица. Ова е македонски форум, Македонцте како нација се служат со кирилско писмо, па кога на некои други места (како Фејсбук, на пример) не е изводливо да се аплицира правило да се пишува на кирилица, можеме бар на форумов (кој е македонски прозивод) да се потрудиме тоа да биде така.
    Ништо глупаво. Треба да си го чуваме и цениме писмото.

На hrcace, My.Cloud, BoaVista и 8 други им се допаѓа ова.
  12. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Фемина ја посетувам веќе подолго време ама не ми текнало да кликнам на полето ФОРУМ се до летото кога видов што како е, и решив да се регистрирам. Ама само се регистрирав и си заборавив пасворд :D
    И по некое време ми текна дека имам фемина акаунт и си променив пасворд и еве веќе скоро еден месец сум тука како активна корисничка :D Хахаха.

Исто така често слушав од другарки за форумов, се разбира добри зборови ;)

13. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Па онака си читкав по фемина и ги видов актуелните теми и ми стана интересно и извесен период само си читкав и баш ми беше интересно имаше една челанка морков4е баш така која многу сакаше да забремени и се сеќавам малолетна беше можеби постарите членки на форумов ќе се сетат :) На почетокот не сакав да сум многу активна, но со тек на време ги сватив сите корсти од форумов и колку ли само нови работи научив. Инаку ова ми е прв и единствен форум во кој што членувам :)

14. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Една другарка ми даде линк од фемина да видам нешто кај линкот убавина и мода и ми стана навика секој ден идев си гледав многу ми стана интересен и потоа видов дека има форум бев ПРЕСРЕЌНА! Си направив си читав си пишував ми стана голема навика и секој ден си се логирав многу интересна работа е форумов! И да прв форум ми е ова само на ова се имам зачленето! :D позз феминки :*

15. cupcake27a

cupcake27a Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    21
    Јас прво ја посетував фемина.мк , а подоцна се почесто почнав да го посетувам и форумот. видов дека има интересни теми и мислење, како што е спомнато погоре дискусија се води на ниво. И јас сакав да ги изкажам своите мислења , па се зачленив. форумот и форумџиките си ги сакам најмногу на свет! Инаку и јас сум прилично нов член , и се надевам ќе го користам секојдневно и дека ова ќе биде место од каде ќе црпам информации и идеи . :) ;)

16. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.994
    Па си знаев да си читам, и еден момент на долга дебата, кога мојата другарка веруваше дека можеби и беше нарпавена магија, а јас и реков дека не постојат такви работи (барем јас не верувам) ме "натера" да прашам на форумов.

И така јас си се зачленив со неверување дека ќе станам активна (барем колку што можам).
    Отворив тема и секако одеше во канта. Прво, па се простува, нели? :D
    Ниту со мене не беа добри на почетокот, впрочем како поголемиот дел на почитници.
    А јас не ни знаев дека е дупла истата, а и толку ми биле очите за да проверам дали претходно има таква тема. Али добро, се се учи, сега не правам такви грешки.

И бидна што бидна, после некое време почнав да си пишувам.
    Многу научив, навистина, од секоја област.

Ми се допаѓа тоа што се пишува на кирилица, впрочем јас секогаш пишувам на кирилица, некако попрегледно ми е.
    А што се однесува до зачленувањето, и благодарам на другарка ми, зошто од неа ми произлезе никот, јас како нејзина другарка, што се грижи за неа. :)

17. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Другарка ми цело време ми викаше да се зачленам и ја послушав.морам да признаам не погрешив

На anuskaNESTLE му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Мислам дека го видов на фејсбук и го уклучив, интересен ми беше, прво сестра ми си читаше новости и разни совети и по некое време видов дека се зачленила на форумот, па по неа и јас почнав редовно да го уклучувам и да си читам хороскоп :) Потоа го уклучував форумот и долго време си читав туѓи мислења, па на крајот се решив и јас да си се зачленам на форумов. :*

19. HurremSultan

HurremSultan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    119
    Барав нешто на Google и ми фрли една тема од форумот...

20. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Исто како ХуремСултан :D Да не се повторуваме.

На HurremSultan му/ѝ се допаѓа ова.