Од братучедка ми дознав,праевме муабет нешто за гинеколог и ми вика види на фемина има тема -добар гинеколог- и така прв пат го видов форумот а страната на фемина редовно си ја читав,ама ете на кој да му текне на форумот да отвори,и од тогаш навака заразена сум со него
Кога и да барав нешто на гугл за одредена тема секогаш заглавував на форумот на ФЕМИНА и тадааааам се вклучив и јас!
А дека не се сеќавам... Па најверојатно беше тоа гугл. И постојано, 1+ година активно го читам сајтот. И, и, и еве ме.
Mojata bratucetka e zacleneta ovde nie sme vo ista kuka i eden den i cepkav vo nejziniot kompjuter i taka go najdovv Ama taa ne znae koja summ
почнав да го читам прво кога ме интересираше се за свадба,најмногу за фустаните,тоа ме привлече...и така после секој нареден период нова тема на интерес ..и така.
Си го читам форумот од самиот почеток ама не сум се решила да се зачленам од икс форумски причини невредни за спомнување. Сите сте ми познати,знам како дишете Дознав,како дознав,имаше некоја реклама кружеше по фејсбукот на времето ваљда,нов сајт Фемина џр мр...и така.
Од сестра ми. Она на почетокот читаше статии и хороскоп и мене ми се виде интересно и почнав и јас да читам. Потоа почнав да читам муабети по форумов и си реков ај да се зачленам, но се зачленив ради реда. Асално почнав да бидам редовна пред една година