Една моја другарка додека си седевме на компјутерот ми рече почекај само да прелистам набрзина што има на Фемина и одма и јас се зачленив
Епа вака мојата другарка секојдневно ми кажуваше некакви интересни информации и ја прашав од кај и се и таа ми кажа од фемина. ПОтоа ќе ми речеше на фемина видов она, видов она на фемина, во хороскоп на фемина ми пишиваше она и се така и еден ден јас кога се досадував отворив фемина
Постојано бев на фемина страната и случајно видов од страната мислењаи видов дека тоа е форум.Одпрвинта само разгледував ,а подоцна се зачленив.Прекрасен форум,преубави мислења
разгледувајќи ја фемина дознав дека постои и форум и долго се размислував дали да се зачленам и так се зачленив и баш е супер форумов
Случајно ја најдов фемина и напрво ја разгледував страната,не ни видов дека има форум.Секој ден си читав хороскоп.Откако дознав дека има форум Ептен долго време читав што има по форумов и на крај решив и ја да се зачленам
Братучетка ми ми кажа, ако имам некој проблем што не можам да го споделам со секого, да ви пишам овде...И така...
За форумот дознав од кума ми.Еден ден отидов кај неа на гости и таа се вклучи на форумот,и јас таква а што е тоа ма Гоко?И таа ми вели фемина-форум па ми објаснуваше што како и така почнав да ве читам и после една година читање се зачленив!
Многу бев зависна од Фемина и пребарав се што-дека има и долетав на форумот па ми се свиѓаше и одма се регистрирав.
Сестрами седеше многу,по цел ден на форумов и јас сакав да се зачленам ама не бев активна,незнаев многу за форумов. Сега нешто од нешто знам,а нешто-не. Извинете ми ако не примате 13 годишни на форумов
јас дознав од една пријателка таа едно време само викаше читав на фемина читав на фемина и така јас пазгледував ова она и се зачленив
Пааа стално сум на фемина и видов форум нешто ова она , достапни беа темите , прочитав некое мислење , приказна и советче ми се допадна ептен и се регистрирав
Дознав од една другарка за сајтов и од мајка ми.После почнав цело време форумот да го читам и на крај и јас се зачленив.
Јас дознав од фејсбук,т.е некој имаше лајкнато дневен хороскоп од Фемина,па отворив да си прочитам и јас и видов форум и така.Ве читкав 2 години и нешто,и на крај решив да се зачленам.And her I am...
Две години го читам форумот, ми дојде онака спонтано читајќи ја Фемина и оп се заразив...Конечно се регистрирав редно беше..
Јас дознав од сестра ми. Редовно го посетуваше сајтов и така и јас почнав оти имаше интересни работи. И на крајот и јас се зачленив.
Прво само фемина.. од фејсбук секако. потоа незнам што ми текна кога лена победи на евровизија горе наПребарај ja Фемина.мк напишав. Германија и тогаш ми излегоа теми и така... читав секогаш сакав да се зачленам и не идеше време. Еве сега конечно сум дел од форумот
знаев одамно за форум кои имало убаво совети бас за се...па по некое време пребарував на гоогле и ми се отвори фемина.мк