Како дознавте за форумов?

Дискусија во 'За форумот' започната од OrdinaryGirl, 15 ноември 2010.

1. Lahaliva

Lahaliva Нов член

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    317
    Јас пишав вицеви и ми се појави темата со вицеви,потоа читав на форумов 2 години и конечно решив да се зачленам :)

2. candise20

candise20 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2012
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    204
    често разгледувам што има ново на фемина и еднаш отворив форум секојдневно ве читав 6 месеци и неодамна се зачленив :)

3. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    1.297
    Допаѓања:
    664
    Бев кај една другарка и она разгледуваше нешто на форумот,а јас немав поим што е тоа и ја прашав,ми покажа каде се наоѓа и оттогаш до сега редовно го користам! :D :)

4. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    Гуглав нешто не ми текнува што ми излезе , го разгледав и одамна сум му закачена ама скоро се зачленив :geek:

5. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    556
  6. A-Sanja

A-Sanja Активен член

Се зачлени на:
    20 декември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Омилена страница. Со еден збор ритуал,со неа ми започнува денот :)) Поздрав.

7. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    Си го знаев сајтот ко обичен „глуп“ сајт.. И после се почесто почнав да читам содржини.. Тогаш се зачленив на форумов ама како онака, колку да сум зачленета.. По малку време почнав да го користам, ама никот boj4eee не ми се допаѓаше ич и си го сменив во сегашниов. :inlove:

8. NyanCat

NyanCat Нов член

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    70
    Прво дознав за Фемина, и си седев си читкав, и случајно го видов, го разгледав форумот ми се допадна и се зачленив :)

9. ChoChang

ChoChang Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    19
    Многу одамна знаев дека постои, но никогаш не ме заинтригирал да го разгледам посериозно. Тоа се смени оваа пролет, кога разбрав дека се дискутира за матурата и дека информациите што кружат се релевантни. Оттогаш редовно ве следам :)

10. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.740
    стално читав ваши мислења на форумов, а по природа не ме бива ако не искоментирам нешто за кое што се зборува и така една ден се зачленив, прво си мислев што па јас ќе им се мешам на форумџииве.. :/
    и не го користев профилот, а потоа решив да си најдам некој со кој ќе го трошам своето слободно време,а притоа и ќе добијам поддршка и совет :)

11. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
    ве следев подолго време.. го читав форумот и еден ден се зачленив :)

12. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    967
    Допаѓања:
    4.035
    Немаше ден да не ја посетам страната на Фемина и да видам што има ново. Видов дека има Форум па си реков дај да проверам дали е интересен а посебно ме интересираше дали има некоја тема за нокти. Кога видов дека има теми за нокти, веднаш се зачленив. Но потоа кога видов дека има и многу други убави теми не се покајав што се зачленив. Сега секоја ден се вклучувам и ги разгледувам сите теми. ОДЛИЧНИ Е ФОРУМОВ! ;)

13. A.Fenty

A.Fenty Нов член

Се зачлени на:
    24 ноември 2012
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    124
    ја отворив фемина и видов форум, па го отворив.
    така дознав. :P 8)

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.765
    Допаѓања:
    23.734
    Толку години сум активен член и дури сега ја открив темава. :D Барав некои теми за бременост и сл. затоа што тоа беше првиот од двата пати кога се посомневав дека сум бремена. Ко шо прочепкав и на такви бебе-новости и сум удрила први коментари :rofl: Башка, мм работеше на 2 места, го немаше дома по цел ден и тука си се занимавав кога не излегував надвор.

На почетокот ми имаше некој драж и го чувствував како посебно искуство, ама после 2 години и нешо, редовно пишување, па и разочарување од некои ситни работи, почнав да го доживувам како нормален дел од секојдневието.

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.334
    Допаѓања:
    29.191
    Гуглав за домашни миленичиња, и ми излезе феминскава тема, гледав мислења, потоа се вратив на категоријата дом, и видов „Слики од вашите домашни миленичиња“ и мислам дека целата ја разгледав, не се сеќавам чие, имаше едно прекрасно бело куче (расите не ги знам) беше прекрасно и добиваше најмногу лајкови. :inlove: Ок, да не бегам од темата... И потоа отидов во општи дискусии... Па таму се изначитав, па отидов во Серии и емисии и таму многу ја читав темата „Величествениот век“ па се зачленив, пишував... ехехее... :angel:

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. l-a-d-y-di

l-a-d-y-di Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    878
    Допаѓања:
    498
    гуглав за диети и ми излегоа различни од форумов, подолго време само ги читав и сега брзо се регистрирав

17. girl.9

girl.9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2012
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    478
    Отворав фемина нон стоп и еднаш си реков да го ѕирнам форумот и одма се зачленив :D :)

18. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.182
    Преку Фејсбук :D
    Видов некој имаше објавено хороскоп и прво дознав за Фемина, а потоа видов дека има и форум
    Долго време само читав статии и совети па решив потоа и да се зачленам :D
    Сега уживам на форумов :)

19. Girl-50

Girl-50 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    842
    Ја отворив фемина. Така дознав за форумов. Почнав често да си читам, а потоа одлучив и да се зачленам. :D

20. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Ми требаше идеја за подарок за роденден за дечко ми, и една другарка ми предложи да го разлистам форумов, дека сте биде многу креативни :P и дека можеби ќе најдам нешто интересно. И од тогаш почнав да ве читам цело време, и еве сум сега зачленета и дел од форумот :D :sun: