прво од фб дознав за фемина.мк кога некои другарки читале хороскоп и така редовно ги читав новостите од сајтот, па видов горе дека има и форум и така се зачленив
На гугл нешто барав и ми излезе од фемина и после видов во новости што има,лајканв на фб и станав редовен гостин
Тука често гледав хороскоп и видов дека може да направиш регистрација и ми се допаднаа фемина и така сега станав член..
јас барав нешто на гоогле за слабеење и видов дека пишува нешто на фемина и уклучив ми се допадна потос почнав да читам за убавина и мода новости и така почнав редовно да ја читам
Многу одамна знам за Фемина, ја читав главната страна и хороскопот секако, меѓутоа не знаев дека постои и форум. Пред некое време случајно кога видов дека соновникот е изработен, приметив дека има и форум. Влегов, почнав да читам по темите и ми стана како зараза. Не планирав да се зачленам бидејќи не сакам да минувам многу време по социјалните мрежи, но ми притреба совет и... сега со гордост сум дел и јас од овој форум.
Ја секад глеав хороскоп,значи секој ден на фемина глеав, и така еден ден досадно ми беше и го отворив форумов,го разглеав и се зачленив...
Па јас си читав на Фемина редовно но незнаев дека има форум.Така еден ден сакав да си ја фарбам косата со Колор шампон,напишав на гугл и ми излезе форумов
Па јас си читав на Фемина редовно но незнаев дека има форум.Така еден ден сакав да си ја фарбам косата со Колор шампон,напишав на гугл и ми излезе форумов
За фемина дознав од една другарка, за хороскоп беше муабетот. А за форумот, кога ми беше досадно разгледував, ве читав можеби цела година и се регистрирав со еден ник го заборавив како беше и после заборавив лозинка. Си направив нов и еве сум сега
И јас кога пребарував нешто ми се отворија овде на фемина одговори. Инаку читав фемина, но не знаев дека има и форум. После редовно читав и решив и да се зачленам.
Скоро секој читам на Фемина, а и редовно си го читав форумот Сакав да сум дел од ова, да споделвам, а и да ми споделват искуства-па претпоставувам заради тоа и сум тука
Идната ми снашка секогаш го споделува хороскопот, јас си читав, ја разгледував фемина, и еднаш една другарка ми ја прати темата за серијата Величествениот, па потоа се зачленив..
Јас за фемина дознав на училиште. Едно девојче што седеше до мене секој ден читаше хороскоп тука. Еден ден отворив и јас да прочитав, но забележав дека има најразлични теми кои почнав секојдневно да ги читам. После некое време направив и профил
Најпрво ги читав новостите и хороскопот,потоа дознав дека има и форум,копнав малце да видам што е ,како е, па после долго време следење на форумов решив да се зачленам.