Како дознавте за форумов?

Дискусија во 'За форумот' започната од OrdinaryGirl, 15 ноември 2010.

1. eki4k2

eki4k2 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    41
    Бев на гости кај една другарка и немаше што да правиме и другарками вика ај да прочитаме хороскоп.И ја ајде!Отворивме гугл пишавме хороскоп и прва страна ни се појави Фемина хороскоп.И отворивме се занесовме неколку часа дремевме пред пц и читавме разни сатии.Потоа јас си направив акаунт и така :)

На Tanny му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Cinderella16

Cinderella16 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Еее не се сеќавам баш, ми се чини дека една другарка моја имаше објавено линк со некоја од содржините на форумов, па од тогаш редовно читам, еднаш се зачленив но не се уклучував, еве сега ме фати желба да почнам да чкрапам по нешто, ама не ми текнуваше на никот, и си направив нов-се надевам дека админите ќе ми простат за тоа што имам два јусери...

3. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    не се сеќавам баш ама мислам дека од сестра ми дознав за дорумот :D

4. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    за форумот дознав од мојата сестра :)

5. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Јас прво водив некои мои пријателки што објавуваа на фб од фемина за мода нешти и сл..и еднаш го отворив имаше интересни совети почнав потоа почесто да си разгледвам на страната и послем забележав дека има и форум...па се зачленав од прво не пишев ни коментари ни теми формирав...само си читкав па потоа почна да ми биди интересно си отворив неколку теми...почнав да пишам коментари на други и сега секој ден се уклучвам поке сум на FEMINA отколку на FB..... :D

6. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    124
    Абе на школо, школските отвараа фемина, ова-она, и после и јас дома отворив и видов и форум има и така некако....

7. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    640
    епа..вака беше :)
    јас постојано им досаѓав на другарките мои за совети за шминка, мода, па маски итн.(женски како женски) и тогаш еден ден една другарка ми рече
    Отиди и зачлени се на фемина, таму се си имаш и така сеа по а нешто не ми е јасно, се знае кај одам... :D Феминки мои :inlove:

8. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Јас дознав преку една другарка. Нешто спомнуваше но не обрнував внимание. Потоа ми беше досадно и решив да проверам што чудо е ова. Разгледав и ми се допадна па еве ме сега како член на сајтов :)

9. moni24

moni24 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    121
    Јас дознав од фб имаа објавувано статии од фемина и aj да видам шое-како е :) ... и одреден период читкав играв игрици и видов форум ,си реков ај да видам шо има и мнооогу ми се бендиса се немам зачленето на никој до сега па си реков зошто да не .Се има приватност решавање на проблеми подучувања , совети и мнооогу други интересни работи и баш ми е мило што сум дел од Фемина фала ви на сите за совети и критики ...
    Во букмарк ми е и нонстоп сум најавена и станав зависна секој ден расчешлувам :lol:
    лове ју грлс (и бојс ) :rofl: :* :inlove: Респект

10. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    На гоогле пребарував некоја тема и така дознав,одредено време бев чест гостин,но пред неколку денови сакав и јас да станам дел од Фемина и не погрешив,зависна станав :D

11. GoldenValery

GoldenValery Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    13
    И јас така дознав за форумов :)

12. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Прво фемина видов на фб, а потоа другарка ми кажа дека постои форумов. :)

13. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Една другарка ми кажа за странава,ми се допадна,почнав редовно да ја посетувам, па така и налетав на форумов...И сега нема ден да не го посетам ;)

14. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Појма немам. Но, знам зошто се зачленив. Сакав да видам дали има одзив за видеата, да не се брукам џабе. Не знам што ми текна да коментирам секаде кога се зачленив само за македонската youtube beauty guru тема. Сега дури и со дечко ми се карам што чека по 10 мин за да му вратам нешто што содржи 1,2 збора. :D

15. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Прво дознав за страната од фејсбук, па ја отворив ама не го забележив форумот, еден ден ми беше поприлично досадно па ја пролистав цела страна, и го видов форумот, но не се зачленив одма, долго време само го читав па после се зачленив и еве ме скоро една година сум тука :D

16. S-i-m-o-n-a

S-i-m-o-n-a Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    135
    Од другарка ми.. Патем и заблагодарувам за ова шо ми кажа .. :lol: :* :* :*

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    Неам поим, онака само ја знаев, и после тоа секој ден ја посетував да видам што има ново.. Вестите.. И така си се зачленив. :rofl: И не згрешив. 8)

18. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.634
    Допаѓања:
    3.742
    Од мојата френдицааааа... Киссче до неа хехехехехеххе :* Многу си ја сакам :l: :bow:

19. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Бев дома кај другар ми и дента бев изнервирана премногу од брат ми.Целата таква лута одам и му викам аман кажи некое чаре,што ќе правам јас со овој во се ми се меша.И тој како и секогаш ситуацијата ја сведе на шала,крајно самоуверен и сериозен ми вика:Чекај сега! И јас цела ваква ^_^ и тој пишува на Google:Како да се ослободам од брат ми? :D и излезе една тема од Фемина.Потоа пробуричкав малку и така влегов (т.е дознав) во форумов :D :D :D

20. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    не се сеќавам :$ Знам дека беше „тазе“ отворен, имаше малку теми (на прсти се броеја :lol: ) Потоа во 3 дена форумов се вивна и стана прекрасен :)