И јас потврдувам. Ја земав пред неколку месеци за прв пат, чисто да сменам не ја земав со никакво очекување ама заприметив откако ја дотрошив дека ми ги има избелено за 1 нијанса и сега нон стоп си ја купувам. Не прави чуда ама дека делува, делува.
U Уште кога станаа популарни пред неколку години земав такво, онлајн нарачка. Кај мене лично никаков ефект не даде, после неколку пати, ништо.
Мене долните заби ми се природни. Јас вака ги избелив. Земам малку сода и стиснувам лимон на неа. Ги исчеткувам забите и после пола минута ги мијам. Има многу голем ефект,а не кошта ич.
Да ја има кај нас Мк. Ја има во ДМ но често е распродадена. Јас ја земам од маалскиот маркет кај мене така да сигурна сум дека ја има скоро секаде.
Користам шприцеви за избелување на заби неколку пати во годината. Од прилика на 4-5 месеци за одржување на белината и сум презадоволна.
Ги нарачувам овие на Philips https://kiwi.mk/product/philips-zoom-nitewhite/ Калапите ми ги изработи стоматолог, овие нивните многу тешко се сечеа.
Нема шанси да ти ги избели ако толку сакаш белеење оди на забар барем стручни лица да ти направат како што треба.
Би ти ги препорачала овие, ги има во ДМ. Поскапи се, околу 1000 ден, но ако ти е за некоја пригода вредат. Јас користам по еден пар неделно и така ги одржува. Исто пастата АIM white now е многу добра, а не е скапа.