Mi se skrsi zab cetvorka dali ima nekoj iskustvo mi predlozija da mi stavat koronka pa pisere mi koj e najdobar zabolekar
Во дентал арт има попуст објавиле белење заби 6 илјади еден третман, еден доволен ли е или после ќе викаат уште неколку.. и да не има негде поефтино
Има ли некој што порачува од i-herb или некоја таква страна... или да има на залиха Crest ленти ? Ако некој има или планира да порачува да ме исконтактира во лп
Дали постои нешто за инстант избелување на забите? Инстант, краткотрајно како за пригода? Во недела имам настан па овие ленти и слични производи гледам се барем за недела дена користење или повеќе. Па има ли нешто за моментално белеење?
Лентите White smile избелуваат доста, до недела ќе забележиш голема разлика ако почнеш од денес. Ги има во ДМ.
Има ли стварно резултати од овие happysmile? За пенакалата за белење сум заинтересирана, не знам дали и ламба да земам доста скапо ми е. Гледам инфлуенсериве ги рекламираат ама не знам дали стварно има ефект
Паста и пенкало, со ламба друг бренд пробав исто ништо, од happy smile не сум ја пробала ламбата. Може до моите заби е не знам хаха. Јас имам позитивно искуство белеење со калапи (мислам ленти ги викаат или можда грешам) за повеќе користења и сега еднаш годишно купувам само шприц со гел.
Kako bese toj jaglen mislam se vikashe, kako crn prashok? Dali nekoj ima koristeno i dali stvarnoo pomaga pri beelenje zabi?
Имаше една таква паста црна со јаглен .. имав земено .. немаше некоја голема разлика ама убаво ги чистеше забите .. немам заприметено дали има уште