Редовното четкање и миење на забите доведува и до нивно здравје а, со тоа стануваат и побели. Исто така и пастата со назнака за побели заби е фактор плус за белеење: Colgate charcoal и optic white... И јас имам еден заб горе шестка што половината корени се умртвени и забот ми е црн но, што можам...
Колку време ги користите ваквите четки? На дете претходно земав на батерии и не гледав некоја разлика освен што на 3 месеци давав по 1200 ден. За мене немам купувано, дали има некоја разлика?
Која цена е? Да знам дали по дождот да се пуштам до ДМ ако вреди Далеку ми е. Ја има ли некој пробано и сината?
Околу 300 денари е цената. Ја имам користено, избелува ама не е wow. Треба постојано да се користи. Сега ја зедов Colgate max white ultra, па ќе пишам каков ефект има
Јас ја купив, ја користев, нема некој ефект, ама не ни фунцкионира амбалажата, со сета сила треба да стискам и да чекам малку паста да излезе. Не знам дали генерално се такви или мојата е дефект, последна беше во ДМ. Колгејт најновата е тоа што ја зеде сега?
Забележав дека е погуста од останатите пасти и тешко излегува. Од петокот до денес има минимално осветлување. Не знам дали е нова. Еве слика.
Мислам дека е таа да, пошо за 3 дена пишува, така нешто видов на рекламата. Не ми се допаѓа што тешко излегува, е сега не сум 100% сигурна имаше и една со црвено-виолетова амбалажа, од тие две едната е најнов производ.
Според мене Freshness peral би била идеална, поради освежување и на здивот, презадоволна сум од Colgate Max Fresh.