Јас конечно денес се одлучив за белеење во ординација и платив 10000. Процесот е час ипол малтретирање ама презадоволна сум сега за сега од нијансата. Само да знаеш боли, и тоа мене што не ми се чувствителни забите ме отепуваат од болка моментално. Но ми кажаа поминува за два три дена постепено.
Jas rabotev vo stomatoloska ordinacija, prvata vo ordinacija e pobrza postapka i uste od momentot se gleda razlikata a vtorata e pokontrolirana pomalku stetna za zabite i trae nekolku dena no da i dvete imaat efekt
Здраво на сите, Дали некој за белење на заби има пробано happy smile, реклама ми излегува на секое. Па дали имате искуство ? Благодарам
Lugje aj realno kazete dali happy smile produktite za beelenje zabi rabotat ili prevara se . Celovreme mi iskacaat na insta i mn me interesira za serumot violetov i jaglenot ili bilo sto samo da mi gi obeli zabite (ne mi se mn zolti ama sepak sakam pobeli normalno)
Dali nekoj ima naracano od justsmile? (online stranica e izgleda od amerika gi prakjaat no ne sum sigurna) ima mnogu proizvodi na crest i viralnite lenti gi ima, no ne se bash eftini i ne mi e seedno da naracam vo slucaj da ne se original.
Ziva prevara se ovie . Nemam probano ama imas nonstop komentari od onie so imat probano ne deluva ne davaj pari bezvrska
Јас ја користам втората опција. Тебе калапите ти требаат за првиот пат, после нормално дека си ги чуваш и само го купуваш гелот за следните белеења. Се прави во домашни услови, не е ништо страшно и секако делува. Нормално, ако не си пушач, водиш ептен грижа за забите и подолго трае. Плус, ако одиш на таканаречено чистење со паста на сите заби и тоа придонесува за зачувување на бојата. Разочарувањето генерално кај повеќето е дека очекуваат драстично бела боја, онаа баш што е неприродна. Факт е дека нијансата на забите никогаш не може да биде бела, бела. Така да, ако очекуваш вакво нешто подобро не ни прави.