И јас ја зедов новата паста од колгејт, ама за 135 денари ) ја намалиле и да, добив чаша ќе видиме резултати
nemojte da koristite sve i svasta za zabi.. bojata na zabot ja dava vnatresniot del na zabot (dentinot) ..za da vi bidat pobeli zabite tie supstancii treba da navlezat vo vnatresnosta.. .i taka samo se ostetuva zabot... :/ iii znaci, vo nikoj slucaj ne bi preporacala lasersko beleenje.... moze kolku sakaat da ve ubeduvaat deka ne e stetno.... no veruvajte, mn e stetno... plus, niso ne e vecno, taka da, so i da napravite ke mora pak da go napravite za da nemate uste pomodri ili pozolti zabi od toa so ste imale pred beleenjeto...
poliranjeto ne gi belee zabite... moze samo da gi iscisti naslagite i da gi napravi posjajni... no ne i pobeli... a poradi toa so si pusac, bi preporacala samo cesto mienje (minimum tri pati na den po 3 min cetkanje) za da ne se nasobiraat naslagi i za da so tekot na vremeto ne pozoltat
nisto strasno.... ako se resis nema da zgresis... no moras da se konsultiras so stomatolog ..da ja vidi situacijata pa da ti kaze kako bi izgledalo i so bi bilo najdobro da se napravi... [mod-kirilica:1nxcp3w0][/mod-kirilica:1nxcp3w0]
А ја користел некој Signal White Now??? Спојлер да сподели резултати Кога ја гледам рекламата (како и светкаат на девојкава забите) љубоморам http://www.youtube.com/watch?v=nssQwPeUfB4
тој хидроген е за чистење рани и се купува во аптека. мада што јас си земам од болница така да ако имаш некој во болница може да ти набави
дајте ми линк од оваа Вајт Крист, овие лепенкиве и кажете ми колко пари е во МКД и како да ги купам.. поздрав
Да добра е пастата.Ако ја користиш плус во комбинација со електрична четка е уште подобар резултатот за избелување на забите.
јас ја земав точно пред една недела, не приметувам многу разлика значи во белеење нема но некако се забите почисти и посјајни, мислам дека ќе има резултат со подолга употреба. е сега мене ми се јави проблем, одкога почнав со колгејт новата ми разрани непцето на два заба и сега имам ранички кои ме болат. ги четкам 2-3пати дневно по некој 2 мин како што е наведено и незнам дали од тоа ми се раните или нешто друго дали поголемото количество на флуор го придонело тоа незнам... од тие што ја користат истата паста имале некои сличен проблем или до мене е ова?
Сода бикарбона не е добро решение од причина што ги нагризува забите и по долга уптреба може целосно да ги уништи
jas ja koristam signal white gi mijam zabite po 3- d pati na den mn e uba ne samo sto zabite se beli tuku i mn e osvezitelna.potrebno e samo malku kolku edno zrno grasok..probaj mn e uba....drugo nesto sto znam e deka so soda bikarbona obelvat ama stetno e mozi samo 1 nedelno da se koristi....ima uste edna pasta na doctorts e kako vo tubence e taja e za obeluvanje na zabi na p[usaci...jas ne sum pusac i prirodno imam beli zabi....slucajno ja kupiv ovaa na doctors i mn sum zadovolna i od nea...luge najvazno e da ne pusite i da ne piete kage mn cesto pozdrav femincina [mod-kirilica:ijfxl36p][/mod-kirilica:ijfxl36p]
Бели заби имам, кафе не пијам и не пушам, но би сакала уште малку да се посветли. Од Колгејт новата е топ, неколку дена ја користам, не очекувајте стварно за недела којзнае колку побели заби, ама со подолга и континуирана употреба сигурно. Разлика има, шо значи функционира. Повеќе светкаат, сјајни се, почисти и поздраво изгледаат, и можда тро разлика во бојата, ама сеуште на почеток сум јас.
И јас ја користам едно два три дена,па нормално во бојата и нема голема разлика зошто пишува нијанса за 7 дена,а нијанса не е нешто многу.Можам само да кажам дека со ниедна паста толку чисти не сум ги осеќала забите и устата,и да нема некој резултат во бојата ќе ја користам зошто е прекрасна