И јас ја купив Lacalut и има резултат кај мене ја користам 2 недели веќе..но сепак мислам дека зависи и до самите заби и коската..јас на пример иам вечити проблем со горните тројки кои ми се страшно жолти а другите заби до нив бели.И ај сеа?
јас користам на докторс една пудра за белење на забите во форма на школка е има за пушачи и непушачи 100 денари е ја има во сите аптеки и много помага ,се гордеам со моите бели заби
и јас ја користев ама немаше никаков ефект кај мене, ама низ форумов прочепкав и видов дека има доста задоволни од новата паста на Colgate на оваа мислам
има паста на free shop Crest се вика и многу ефикасно ги избелува забите а исто така има и ленти зa дополнителен ефект!
На кој Фришоп е ова? На Богородица преминот? И дали знаеш цена? Сум слушнала и јас за пастава многу познат бренд е ама незнаев дека можеш да ја најдеш и негде на друго место освен на нет!
Пастата од Докторс за пушачи многу ми помогна (иако не сум пушач) и еднаш неделно миење со сода бикарбона и лимон
Мене забите многу ми се избелеа со некоја бугарска паста за хомеопатско лекување .Пастата е потполно природна и е направена од лимон ,ја има во СП и чини не повеќе од 100денари.
Девојки се надевам дека мојов коментар ќе ви помогне исто колкѕ и мене користам една паста од аптека ја купив , се вика Parodontax и навистина има ефект , можете да забележите дури и по првото миење , а и е здрава за непцата
^^^Не може-Сигурно ќе помогне побрзо да ти испопаѓаат Никако вакви глупости, подобро да сте упорни со некоја паста за избелување затоа што ако е за избелување значи сигурно ќе даде каков таков ефект, само треба време. За побрз резултат ласерско белеење ама и тоа си има негативни страни... Оштетување на емајлот (Надворешниот слој на забите кој служи за заштита од нагризување на каменот на забот од вакви јаки хемикалии) што би придонело во иднина забите побрзо да фатат боја која ќе биде и поинтензивна и потешко отстранлива
Си купив ваква само си мислам дека е со кристали,да не е преагресивна за забиве па планирам да ја користам повремено,на неколку миења.
Е, само што сакав да ја пишам оваа паста, во постот над мене Ја користеше една другарка често и навистина и побелеа забите
Јас користев ваква и ми ги побеле забите и тоа за многу можам да кажам...ја има секаде е сега малце е поскапа ама има ефект
И со сода можат да се мијат одвреме на време побелуваат . мене мие некако блуткава ама употребувам неколку пати во месецот ама сепак зависи од коската на забите, на некои муе природно потемна. Имам таква другарка и што и нема пробано пак не и белеат
Со јаготка ќе ги истриеш забите исто како да ги миеш, а можеш да пробаш и со пасти за избелување од Colgate, Signal
За побелување на забите јас имам користено кора од портокал. Забите се тријат со внатрешната ( белата ) страна од кората. Па имаше ефект. Исто така имам користено и Лакалут white пасата која исто така дава одлични резултати, меѓутоа се користи со прекини .. преку еден месец не константно. Ја има во секоја аптека и сите поголеми маркети