Јас ја користив Лакалут пастата и за 2 месеци ми се избелеа забите и ми се совршени.Затоа кој сака да има побели заби слободно нека ја купи иако е поскапа,сепак вреди!
исто така забите се белат и со сол (се тријат со четката) мене ми помогна или бар јас така мислам зашо имам бели заби.
мислам на colgate една купив оваа на линков мислам дека е до 200 денара е најмногу а стварно помага http://www.wired.com/images/article/mag ... gate_f.jpg
јас земав 2 овакви(50 гр мислам дека беа) за 160 ден ама нема некој ефект што знам. 100 пати поубава е Лакалут
Colgate паста за заби, Lacalut Aktiv паста за заби, Lacalut Aktiv вода за плакнење заби после миење, и Сода користам понекогаш..
Lacalut White - веќе втора туба користам и има ефект, забите дефинитивно ми се побели од претходно и презадоволна сум Инаку околу 180 ден. е пастата.
„Паста“ направена од хидроген пероксид (3%) и сода бикарбона - истурете сода во хидрогенот и мешајте додека не се соединат како смеса. Истава „паста“ може да се користи за чистење и дезинфицирање без тешки мириси и отрови на било какви површини дома
Ја користам оваа паста за заби,веќе извесно време. Некаде 5-6 месеци и супер задоволна сум од неа. За избелување знам дека се користи и малку сода,ама ова не треба да се практикува многу често.
Ја користам Colgate Triple Action веќе подолго време, и да ви кажам навистина сум задоволна. Ги белее забите
Не дека имам некои жолти заби ама мене не ми помага ништо во избелување такви се какви што биле од секад.
Нека донесат и во Македонија, не е фер Да не знај некој каде би можела да најдам вакви Крест ленти за избелување во соседните земји? Би сакала да ги пробам
Ништо не помагат освем редовно миење забите.., т.е после секое јадење.! Исклучително со добра паста..има повејќе убави пасти сами одберетеси коа ви е најубава и мијте ги најмалце 2пати дневно Резултатите се видливи за 1 месец.
Сакам да прашам,дали помага онаа нована паста на колгејт што ја рекламираат,дека после една недела видливо се избелуваат забите?