Да, да. Црни апчиња се и се дробат. А капсулите само се отвараат и се вади прашокот. Мислам дека капсулите се поскапи од апчињата.
Хохохо у понеделникот си купив , значи тазе имам уште нешто... Само од тоа ставаш и триеш? И после со паста се миеш?
Да, едно пет-шест минути тријам. Си пуштам две песни и за тоа време ги мијам забите со јагленот. Инаку нема никаков вкус и лесно се чисти. После тоа прво со вода два-три пати ја плакнам устата и со паста после. Ова се прави 5-6 дена, но јас имав видливи резултати од првиот пат.
176 ден од Зегин И јас одма приметив резултати , али цигарите и црвеното вино си го прават своето... Како и да е за една недела топ ќе ми бидат. Фала душо
Дефинитивно со активен јаглен најдобри резултати има. Јас не можам да се пофалам дека секој ден ги мијам со него, 2-3 дена па ѕаборавам или ме мрзи да ги отварам капсулите да се зезам, ама дефинитивно има резултати. И еднаш неделно ми е таман да ги измијам со јаглен таман да ги тргнам наслагите. Дечко ми нпр има такви заби му се прават тие наслаги и колку и да ги мие со било која паста и четка стои тоааа жолтото, а не е пушач ниту нешто претерано пие кафе или кока кола. Едвај го натерав еднаш да ги измие со активен јаглен и после едно миење имаше огромна разлика. Сега и сам ми бара од таблетите (личам ко дрога да ви рекламирам знам хахаха) ама чим он сам бара да ги измие со јаглен тогаш стварно работи чудово
Јас обично не го користам баш секој ден, туку 4-5 дена пред некој настан.Значи околу 5 до 10 дена во месецот ги мијам забите со јагленот. Исто така не пушам, нити сум по виното, па да ми се од тоа обоени, но до пред 2 месеци кафе премногу пиев и затоа многу ми помогна. Обично 2 апчиња мене ми се доволни за 2-3 пати да измијам.
Медицински јаглен. Одма ќе им текне и ќе ти понудат неколку фирми , моеш и капсули некои да земеш глеам тие поише ги фалат. Јас имам тазе купени црни и не ми се даваат плус пари.
Тој јагленот да не остава траги на пломбите и слично? Прочитав на некое место имаше предупредување баш поради тоа.
Jas koristam no samo soda bikarbona bez limon.Iako imam ubavi beli zabi dva do tri pati mesecno se mijam so soda bikarbona i ima rezultat,no samo da kazam ako nekoj proba da bide toa 1 nedelno i da ne trae po dolgo od 1 bidejki sodata nakopuva i koga se konsultirav so mojot zabolekar mi kaza deka imal nekolku slucai vo koi od soda bikarbona na nekoi licnosti im padnala plomba
Имате ли слушнато за новата паста со активен јаглен од дм? Размислувам да ја купам,но дали би било тоа попамено (затоа што е скапа околу 1500 денари) или да ги купам овие таблети од аптека со јаглен? инаку ова е пастата: http://www.dm-drogeriemarkt.mk/mk_homepage/ubavina/568014/aktuelno_ii.html
Имате ли слушнато за новата паста со активен јаглен од дм? Размислувам да ја купам,но дали би било тоа попамено (затоа што е скапа околу 1500 денари) или да ги купам овие таблети од аптека со јаглен? инаку ова е пастата: http://www.dm-drogeriemarkt.mk/mk_homepage/ubavina/568014/aktuelno_ii.html