Mene nemozhe da mi go pushti videoto i nemozham da go vidam. Mozhe li nekoj da mi kazhe shto ima na nego ?
Аххх сум пробала секакви пасти и рецепти, но ништо од тоа не ми ја дало посакуваната насмевка Мислам дека пастите за белеење само ја враќаат природната боја на забите и чистат од наслаги, но ако имаш природно жолтеникави заби, не помагаат многу (барем такво било моето искуство). Не сакам да пробувам некои јаки третмани, затоа што за среќа имам многу здрави заби, па ми е страв да не се оштетат (а имам и фобија од стоматолози ). Ќе пробам и некои од рецептиве што сте ги напишале, ако помогнат ќе ви пишам за благодарност
Мене ми имаат кажано дека со сол да се мијат имало некој ефект на белеење, па потоа со паста обична, дали имате слушнато и дали е штетно ?
сода бикарбона да ставете на четката за заби и да ги истриете само забите, внимавајте да не го исчеткате и непцето, зашто од содата бикарбона непцето се раздразнува
Се е ок, значи и сода бикарбона, лимон....ама би додала уште една паста - CREST. Многу е добра, арно ама ја нема кај нас, за жал. Јас ја нарачувам по луѓе да ми ја донесат. По гуглајте по нетот па ке видите
Lacalut white, проверено дејствува, ја има во аптеки и поголеми маркети околу 180 денати е. Нема утка
Probajte so soda bikarbona (prashok) Ubavo istrijte gi zabite i posle so pasta za zabi... kaj mene efektot e holivudski
Само да надополнам дека четката со која се мијат забите игра многу важна улога при белење на забите. Јас ја купив Колгејт Вајтнин со ѕвезда за полирање...резултатите се неверојатни. Плус намалив со цигарите
Ако можеш прати слика да видам како изгледа четката бидејќи сакам да ја пробам и јас...и кажи ми каква паста за заби користиш?? Поздрав
Colgate MaxWhite ќе ја препознаеш четката по ѕвездата за полирање на средина. Од пастите ги менувам повремено, исто од Колгејт Whitening едициите
Јас пред 3 дена си ја купив Colgate MaxWhite with Micro-Crystals, и можам да кажам дека е доста добра, уште по првото миење се забележува ефектот !
Nemorate da odite na beleenje, mozhete samo ( Ako zhiveete vo Skopje) da otidete vo Tinex & kaj pastite za zabi ima edno kutivche toa isto e kako pasta, od Doctors i efikasno e. [mod-kirilica:2xgfuwd1][/mod-kirilica:2xgfuwd1]