Сакам да питам дали некој има белено заби кај заболекар? како е тава боле ли колку е цената од прилика дали вреде да се направе тава и се околу тава да ми каже некој позз
Брат ми си купи од заболекар, гел за заби беа во инекции од 4 8 16 и 24 % на киселина со мерена протеза према индивидуалност, коштеа околу 3 000 денари, увезени од канада, одлични резултати. Докторите ке ви објаснат се околу тоа. А јас сега чекам од алиекспрес едно апаратче LED светлина, гледав по коментари мн се задоволни порачителите и е многу купувано, може само за 2 до 3 степени да ти ги побели, плус ленти за избелување си порачив па ќе видиме. А продуктот нема ни 200 денари. Позз http://www.aliexpress.com/item/Hot-...2611904837.html?spm=2114.13010608.0.66.ugiJhu
Каде можам да купам од оние силиконски како протези? на нив се става гел и се чуваат неколку мин. на завите. Не мора гел, само тоа.
Го купив стикчето на Dr. Viton и најискрено не ни знаев да го користам како што треба, така мислам барем, ваљда ставав премногу гел и никако не се сушеше па ги миев забите после тоа и разлика никаква .. Ај кој го користел нека ме просветли што тоа јас правам погрешно Btw, активен јаглен почнав да користам, содржината на капсулата ја истурам на четкичката и мијам 2-3 мин, 3-4 пати неделно ( може и секој ден апсолутно нема несакани дејство) и да, има разлика.
кокосово масло во тегла што е го има во аптеки 1 лажица од сабајле правис ко гаргара со маслото во устата пиши на јутуб коконат оилпулинг
Направете паста од 2 капсули активен јаглен и кокосово масло, намачкајте ги забите и оставете да делува 15-20 минути. Исплакнете со млака вода и после нормално забите измијте си ги со паста. Повторувајте го ова 3-4 пати неделно. Кај мене има видливи резултати и тоа за неколку нијанси. Пробајте и споделете мислење, баш ме интересира дали кај други ќе успее.
Има резултети и тоа од 2 пати користење, малку е непријатно додека го користав, ја не приметив дека има резултати, но другите ми кажуваат дека ми се побели
Dali seuste go koristis cudoto? Gledam ja cuknale cenata 550 sega ludi se ovie,bi sakala da znam dali vredi?
Јас земав една паста од dm и многу сум задоволна има видливи ефекти уште од првото миење само првиот пат забите измијте ги 2 пати со пастата јас задоволна сум пастата е околу 120 денари.
Ima li nekoj iskistvo so belenje na zabite kaj stomatolog? Bukvalno se probav, duri i lenti i nemase efekt. Znam deka se vrakja bojata, no do koj stepen? Ne sum pusac, ne konsumiram oboeni napitoci, osven preku zima caj i crveno vino povremeno, vodam sekojdnevna higiena na zabite. Dali i pokraj se se vrakja bojata?