Зависи од пигментациите, ама најголем дел се чистат со ултразвук. Освен на пломбите. А за останатото, во право си.
Не освежува воопшто, а за ефектот не би знаела да кажам зашто ја баталив кога приметив дека навистина е со слаб вкус.
И јас ја користев.Нема некој драстичен ефект. Што се однесува до Signal,јас сум позадоволна од Signal White System пастата за заби.Од други имам чуено дека се задоволни од Signal White Now.Но,за повидно белеење,поскапите брендови се подобри.
colgate white функционираше кај мене, исто така сода и лимон два пати месечно си користам. али највише ми побелеа забите кога прекинав да пушам и пијам кафе... за тоа ми е најмногу жал што почнав пак
Дали некој пробал пасти од Curaprox? Black is White читам имаат доста позитивни коментари, но да прашам и тука мислење пред да се одлучам да земам.
Нема никаков ефект. Подобро купи гел-паста Курасепт, не е конкретно за избелување ама сто пати подобар ефект има од црната.
Мислам дека е за непца. Ама чисти многу темелно, и ефектот е долготраен. Црната паста исто ми даваше ефект на "мазни" и чисти заби, ама пократкотраен. Избелување немаше со црната, а е поскапа.
Овие се многу ефективни јас ги користам и навистина ги избелуваат забите, само за жал ги нема нигде на балканов, од Америка мене ми ги носат